„Descreieratul Gigi Becali”! Caracterizarea pe care i-au făcut-o jurnaliștii din Scoția patronului de la FCSB, după victoria lui Rangers

de: Iulian Ioncea
25 10. 2024

După două victorii obținute în primele etape din grupele Europa League (4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK), FCSB s-a deplasat în Scoția, pentru duelul cu Glasgow Rangers.

Cu doar câteva zile înainte de partidă, Gigi Becali afirma că nu se supără dacă echipa lui pierde, deoarece se poate califica în primăvara europeană datorită celor șase puncte obținute deja, dar și dacă va mai câștiga meciuri acasă.

Cu mai multe rezerve în teren, FCSB a pierdut fără drept de apel, scor 4-0, chiar dacă formația din România afirmă că în primul minut de joc a avut un gol valabil, care a fost anulat eronat de centralul partidei.

Cuvintele folosite de presă la adresa lui Gigi Becali

După victoria categorică a celor de la Glasgow Rangers, presa din Scoția l-a atacat pe Gigi Becali din cauza declarațiilor pe care acesta le-a făcut înainte de meci.

„Rangers – FCSB 4-0. Cerny a strălucit pe Ibrox, iar băieții lui Clement l-au făcut pe patronul cu gura mare al românilor să-și înghită cuvintele. Descreieratul Gigi Becali a spus că va ajuta echipa să-i învingă pe albaștri de pe canapeaua sa. Gură-mare Becali i-a batjocorit timp de două săptămâni pe cei de la Rangers.

Mai întâi, excentricul om de afaceri a declarat că o va antrena pe FCSB de la el din sufragerie. Apoi, cu 72 de ore înaintea meciului, în mod bizar, a anunțat primul 11 al echipei sale. Dar va avea o noapte albă, după golul lui Tom Lawrence, dubla lui Vaclav Cerny și prima reușită a lui Hamza Igamane în tricoul lui Rangers”, au notat jurnaliștii scoțieni.