23 iun. 2021 | 14:34

Descoperirea șocantă din sendvișurile cu ton. Ce conțin, de fapt. Sigur nu le vei mai mânca

News
Descoperirea șocantă din sendvișurile cu ton. Ce conțin, de fapt. Sigur nu le vei mai mânca
Ce conțin produsele pe bază de ton, de fapt

De-a lungul anilor s-au tot făcut descoperiri șocante ce au legătură cu diferitele alimente pe care le consumăm fără să ne informăm înainte de proveniența ingredientelor și de riscurile la care ne expunem. Acum, sendvișurile cu ton o să fie refuzate de mulți români după ce o să se afle ce conțin, de fapt.

Un nou scandal. Ce conțin sendvișurile cu ton, de fapt

Subway este unul dintre cele mai cunoscute locuri din întreaga lume pentru sendvișurile preparate în fiecare locație. Milioane de români aleg să servească produsele din aceste restaurante în fiecare zi, mai ales pentru că nu durează foarte mult ca diferitele comenzi să fie gata. Printre cele mai comandate sendvișuri se numără cele ce au ton, dar acum s-a făcut o descoperire șocantă.

Probele din companie au fost analizate la un laborator. Un reporter a cumpărat 60 de sendvișuri din trei restaurante Subway din Los Angeles, apoi a contactat câțiva specialiști, dar aceștia nu au putut să demonstreze că există carne de pește în produsele ce ar trebui să conțină, de fapt, așa ceva. Vestea probabil că este șocantă pentru toate persoanele ce preferau să savureze un astfel de preparat.

Verdictul specialiștilor. Românii trebuie să își facă griji

„Există două concluzii. Fie carnea este atât de bine prelucrată termic încât nu am reușit să identificăm ceva, fie nu s-a folosit ton.”, au declarat specialiștii.

Nu este prima oară când compania se confruntă cu astfel de probleme. Spre exemplu, în ianuarie, doi clienți au intentat un proces după ce au susținut că sendvișurile sunt făcute din orice în afară de ton. Reclamanții au spus că alimentele controversate sunt făcute dintr-un amestec din diverse preparate pentru a imita aspectul pe care îl are tonul, potrivit The Guardian.

De la ce a pornit totul. Alte companii se implică

Dezvăluirea a luat cu asalt internetul, așa că mulți clienți sunt îngrijorați acum cu privire la ingredientele din care sunt făcute preparatele pe care le preferă. De asemenea, alte companii au susținut că tonul nu este extrem de scump, deci nu există foarte multe variante disponibile pe piață pentru a imita gustul și textura peștelui.

Există și persoane ce le-au luat apărarea persoanelor ce conduc Subway. Spre exemplu, experții în pește și fructe de mare au susținut că un astfel de loc nu ar avea de ce să mintă în legătură cu produsele puse la vânzare, deci controversele s-ar putea muta în altă parte.

„Nu cred că un loc ce vinde sendvișuri ar eticheta produsele greșit în mod intenționat. Ei cumpără o cutie de ton pe care scrie, de fapt, ton. Dacă există vreo fraudă cu privire la acest caz, atunci totul a pornit din fabrică.”, a spus Dave Rudie, președinte Catalina Offshore Products.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro