Descoperire șocantă despre bătăușa de 14 ani din Târgu Jiu. Ce a găsit poliția în telefonul ei

Descoperire șocantă despre bătăușa de 14 ani din Târgu Jiu. Ce a găsit poliția în telefonul ei
Descoperire șocantă despre bătăușa de 14 ani din Târgu Jiu. Ce a găsit poliția în telefonul ei

Cazul de la Târgu Jiu ia amploare, iar autoritățile au început deja să facă arestări. În urma acestor demersuri noi date au ieșit la iveală. Una din agresoare a fost reținută pentru 24 de ore.

Cazul Târgu Jiu, descoperire șocantă despre bătăușa de 14 ani

În urma publicării pe internet a unui material în care mai mulți tineri agresau fizic o adolescentă, poliția din Târgu Jiu s-a autosesizat și a început o anchetă. În urma primelor cercetări s-a aflat cine este victima și cine sunt agresorii acesteia. Clipul cu materialul violent a fost publicat, inițial, pe pagina de facebook Stop Bully România, în data de 5 septembrie și a devenit viral.

Ce a găsit poliția în telefonul ei

Târgu Jiu a fost în șoc atunci când au văzut cum trei minore de 12, 13 și 14 ani au bătut o alta minoră în vărstă de 13 ani. Totul s-a întâmplat, ziua în amiaza mare, într-un parc din Târgu Jiu. Și totul, conform declarațiilor, de la o criză de gelozie. Poliția s-a autosesizat, iar acum aflăm că una din agresoare a fost reținută pentru 24 de ore. Poliția spune că pe telefonul mobil erau alte două filmulețe de acest gen. Telefonul aparținea uneia dintre agresoare reținute pentru 24 de ore.

„În cursul zilei de  6 septembrie 2020, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, . Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuatarea de verificări. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14 ani, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Alexandra Stan, reacție vehementă în cazul fetei bătute din Târgu Jiu
Alexandra Stan, reacție vehementă în cazul fetei bătute din Târgu Jiu

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției. Acestea au fost însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. (…) părinții tinerilor implicați în evenimentul din data de 5 septembrie a.c., a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legea nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, spun poliţiştii gorjeni.