Descoperire senzațională despre grupa ta de sânge. Are legătură cu violența. Studiu

Descoperire senzațională despre grupa ta de sânge. Are legătură cu violența. Studiu
Studiu: ce spune grupa de sânge despre tine

Un grup de medici a făcut noi descoperiri despre grupele de sânge. Fiecare ne spune lucruri surprinzătoare despre sănătatea noastră. Printre cele mai importante se numără faptul că aceasta afectează personalitatea și are efecte asupra fertilității. Mai mult decât atât, ea chiar afectează cantitatea de grăsime din corp. Un expert a confirmat faptul că diferitele tipuri de sânge au nevoie nutriționale diferite. Iată detaliile descoperite în urma unui nou studiu!

Studiu: noi descoperiri despre grupele de sânge

Grupa de sânge poate nu este atât de importantă în viziunea unor oameni, dar un nou studiu a descoperit lucruri noi despre fiecare. Grupa de sânge pe care o are fiecare spune lucruri surprinzătoare despre sănătate.

Ea poate afecta personalitatea, are efecte asupra fertilității și afectează cantitatea de grăsime din corp. Peter D. Adamo este un naturopat care a susținut că diferitele tipuri de sânge au nevoi nutriționale diferite.

Cei cu grupa sanguină 0 sunt predispuși la probleme stomacale și digestive. Ei trebuie să urmeze o dietă bogată în proteine, cu multe pește, carne de pui și legume.

Persoanele cu grupa sanguină A au un sistem imunitar sensibil, motiv pentru care trebuie să consume mai multe citrice și legume precum: spanac, broccoli sau usturoi.

Cei cu grupa sanguină B produc mai mult cortizon decât în mod normal, iar pentru asta trebuie să evite alcoolul, uleiurile vegetale și grăsimile trans.

Oamenii care au grupa de sânge AB au de cele mai multe ori deficiență de acid gastric. Alimentația lor trebuie să includă miere de manuka și oțet de mere pentru a crește producția de acid din stomac, asigurând astfel o digestie normală.

Legătura dintre grupa sanguină și personalitate

Medicina asiatică vine cu mai multe detalii despre legătura dintre grupa de sânge și personalitate. Oamenii cu grupa de sânge 0 sunt foarte îngrijorate și foarte organizate sau practice.

Cei cu grupa sanguină AB nu au foarte multe griji, sunt detașați, puternici și raționali, dar se pot aprinde și imediat. Persoanele cu grupa de sânge A sunt amabili și plini de compasiune. Ei pun nevoile altora înaintea lor, iar cei cu grupa de sânge B tind să fie prietenoși, sănătoși și flexibili emoționali.

Un studiu recent a venit cu detalii despre relația dintre grupa sanguină și fertilitate. Femeile cu grupa 0 tind să fie mai puțin fertile decât cele cu alte tipuri de sânge.

Studiul a fost realizat în rândul femeilor cu vârsta peste 30 de ani. Rezultatele arată că femeile cu grupa sanguină 0 au probleme care cauzează sarcini grele sau care nu pot fi duse la termen.