Tânără de 30 de ani, găsită moartă pe un câmp din Bihor. Cine este principalul suspect al teribilei crime

Tânără de 30 de ani, găsită moartă pe un câmp din Bihor. Cine este principalul suspect al teribilei crime
Beata Molnar, prpfesor universitar Cluj

O nouă crimă oripilează România, după ce trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit în județul Bihor, în apropierea unei benzinării dezafectate. Potrivit primelor informații, tânăra dispăruse de pe data de 23 mai, atunci când familia a alertat Poliția. Femeia era asistent universitar în Cluj și era iubită de colegi și studenți. Înainte de tragedie, aceasta petrecuse o minivacanță cu prietenul său într-o zonă montană din Cluj.

Cu cine a petrecut tânăra ultimele momente de viață

În urma primelor cercetări făcute de polițiși, principalul vinovat al tragediei este chiar prietenul fetei, Bone Ferenc, fost profesor universitar și el, care fusese suspendat după ce fusese condamnat pentru agresiuni față de o fostă iubită, pe care o bătuse în 2020.

Beáta Molnár este tânăra care ar fi fost ucisă, sâmbătă, chiar de către iubitul său, după ce ar fi mers să se plimbe împreună într-o zonă muntoasă din Cluj. În urma verificării telefonului tinerei, ultima poză a fost făcută de aceasta la Răchițele, sâmbătă seara, iar ulterior, cei doi au plecat spre o zonă necunoscută.

Potrivit surselor Antena 3, crima teribilă ar fi survenit în urma unei certuri, moment în care bărbatul ar fi strangulat-o într-un acces de furie, iar mai apoi, i-a abandonat cadavrul într-un loc retras, în spatele unei benzinării dezafectate unde se află multă mizerie, iar oamenii nu prea opesc în această zonă. Pentru a ascunde și mai bine crima, bărbatul i-a acoperit trupul cu saci de plastic și crenguțe de copaci.

„Polițișți au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea află în județul Bihor. În apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, a transmis Iulian Timșa, din cadrul Poliției Cluj după găsirea cadavrului.

Apelul Poliției către cetățeni

În urma tragediei, Poliția a făcut cercetări în apartamentul bărbatului, acolo unde i-a fost descoperit telefonul mobil. Acesta este dat în acest moment în urmărire generală. Toți cei care îl observă pe stradă sau în spații publice, sunt rugați să anunțe imediat Poliția.

”Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.
Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!”, este apelul Poliției.

Mașina bărbatului a fost interceptată de oamenii legii. Aceștia au urmărit cu ajutorul camerelor video parcursul bărbatului atunci când era împreună cu victima, dar și după. Cei doi au fost văzuți în Cluj și Bihor, iar mașina a staționat timp de două ore, atunci când bărbatul a părăsit cadavrul tinerei lângă benzinărie.

Ulterior, criminalul s-ar fi dus să mănânce în zona Aleșd, iar după aceea, camerele nu au mai reușit să surpindă imagini cu mașina acestuia.

Oamenii legii susțin că bărbatul nu a părăsit România, nefiind văzut pe E 60 spre Oradea, acesta ascunzându-se undeva în țară.

Potrivit apropiaților, bărbatul de 43 de ani era un cuceritor demn de invidiat, până în momentul în care le făcea pe fete să se îndrăgostească de el, iar ulterior acesta devenea extrem de agresiv, pedepsindu-le atunci când nu era ascultat.