Derapaj rasist al unui polițist român. Cum s-a lăudat că a prins „6 negri”

Derapaj rasist al unui polițist român. Cum s-a lăudat că a prins „6 negri”

Ceea ce s-a vrut a fi o glumă între colegi a devenit viral pe internet după ce un agent de poliție a decis să se laude cu un flagrant făcut într-una din nopțile în care era de serviciu.

Derapaj rasist al unui polițist român

Episodul despre care vă relatăm s-a întâmplat în județul Bihor, mai exact pe raza localității Nucet, iar protagonistul a fost agentul de poliție, Natanael Popa. Când vine vorba de infractori, conform afirmațiilor făcute de agentul Natanael Popa, în zona în care acesta activeează, nu prea s-au făcut flagranturi, mai mult de 2-3, pentru cei cu experiență sub 10 ani, după cum se întreba agentul în clipul devenit viral pe facebook.  În clipul de mai jos și publicat de cei de la ebihoreanul.ro, agentul de poliție se laudă cu numărul de infractori prinși într-un singur flagrant, fiind vorba de șase persoane, și conform aceleiași publicații infractorii erau defapt șase persoane prinse la furat de pepeni. Singura problemă ar fi modul în care, spre finalul clipului, vorbește despre cei prinși, deducția logică fiind aceea că cei șase erau de origine rromă.

Cum s-a lăudat că a prins „6 negri”

Conform unor informații apărute ulterior, după ce clipul a devenit viral, filmulețul cu agentul de poliție care se laudă colegilor polițiști că într-o singură noapte a prins 6 infractori, ”6 negri” ar fi fost, d fapt, postat intr-un grup restrâns de facebook privat, alături de alte glume si videoclipuri hazlii ale altor colegi politisti. Dar, iată cum agentul Natanael Popa a ajuns vedeta facebook-ului, iar mulți internauți au luat discursul lui ca unul fiind rasist, când în realitate, de fapt, acesta s-a dorit a fi o glumă, ba mai mult, pe filmare se vede cuma cesta chiar zâmbește. Cert este că într-una din nopțile în care acesta a fost de servici, a reușit, într-adevăr, să prindă în flagrant șase indivizi de etnie rromă, care se aflau la furat de pepeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI