Dennis Man pleacă de la Parma după 6 luni?! Ce ofertă surpriză a primit românul

Dennis Man pleacă de la Parma după 6 luni?! Ce ofertă surpriză a primit românul

Dennis Man ar putea pleca de la Parma, la doar 6 luni de la transferul său de la FCSB.

Dennis Man pleacă de la Parma după 6 luni

Presa din Turcia anunță că deja a fost făcută o ofertă pentru fostul jucător al FCSB. Potrivit jurnaliștilor, Trabzonspor ar fi interesată de Dennis Man, pentru care a făcut deja o ofertă.

Trabzonspor i-a propus Parmei un împrumut pentru un sezon, fără opțiune de cumpărare. Această propunere a venit după ce Man a vorbit cu șefii Parmei, spunând că nu vrea să evolueze în Seria B. Cu toate acestea, fotbalistul ar prefera să rămână în Italia.

El a jucat 14 meciuri pentru Parma și a reușit două goluri. Parma a plătit pe Denis Man 11 milioane de euro ca să îl ia de la FCSB.

Parma nu ar vrea să îl dea pe Dennis Man, având în vedere că a plătit destul de mult pe jucător.  Parma nu a spus că e de acord cu oferta Trabzonspor, însă oferta va rămâne valabilă până la jumătatea lunii iulie.

Ce șanse sunt ca Dennis Man să plece de la Parma

Parma se află pe locul 19 în clasamentul din Seria A, cu 20 de puncte. Și Dennis Man, dar și Valentin Mihăilă au atras atenția altor cluburi.

Victor Becali, cel care îi consiliază pe cei doi fotbaliști, a vorbit despre șansele ca aceștia să plece de la Parma.

„Nu există nicio clauză prin care Valentin Mihăilă sau Dennis Man să poată pleca de la Parma, pentru o anumită sumă, în cazul în care echipa va retrograda. Așa cum nu există vreo clauză să li se scadă salariile. Da, ei vor avea aceleași contracte, așa că lucrurile sunt clare în privința lor.

Clubul a investit mult în ei și nu se pune problema să plece pe bani puțini. Dacă vor exista oferte care să fie pe placul Parmei, atunci se poate lua în calcul un viitor transfer. Repet, doar cu acordul celor de la Parma, dar este devreme să discutăm acum despre acest lucru”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe