09 feb. 2022 | 12:13

Dennis Man, ghinion la transferuri. Ce a decis Parma în privința românului

Sport
Dennis Man, ghinion la transferuri. Ce a decis Parma în privința românului
Dennis Man va rămâne la Parma, în Serie B, cel puțin până la vară

Dennis Man, ghinion la transferuri. Internaționalul român de la Parma traversează una dintre cele mai dificile parioade din carieră. După retrogradarea „cruciaților” în Serie B, mijlocașul de 23 de ani era văzut ca unul dintre oamenii de bază în încercarea de repromovare a echipei. Dar, Dennis Man a devenit o rezervă de lux, în plus el negășindu-și forma nici în partidele în care a jucat. Marea lui șansă l-ar fi reprezentat un transfer, dar Man le-a ratat pe toate, din diferite motive.

Dennis Man, ghinion la transferuri

Dennis Man, ghinion la transferuri. Fotbalistul adus la Parma de la FCSB, iarna trecută, pe 11 milioane de euro, trece printr-o perioadă dificilă. Neînțelegerile cu fostul antrenor al echipei, Enzo Maresca, îl transformaseră într-o rezervă de lux. Venirea lui Giuseppe Iachini pe banca tehnică au schimbat întrucâtva situația, dar Dennis Man nu s-a integrat deloc în noul sistem de joc al formației.

Dennis Man a fost la un pas de mai multe transferuri în perioada de mercato din iarnă. Internaționalul a refuzat-o însă pe Salernitana, codașa din Serie A. Apoi, n-a putut ajunge la Sampdoria din cauză că antenorul Roberto D’Aversa, cel care îl dorea acolo, a fost schimbat.

„A refuzat în primă instanţă Salernitana. De frică, să nu cadă în liga a doua din nou (n.r. – Serie B), a doua oară. Cădea, cădea… Şi aşa cu Parma e în divizia B (n.r. – Serie B), juca în divizia A (n.r. – Serie A) 13, 14, 15 meciuri. N-a dorit. La Sampdoria l-a vrut D’Aversa, antrenorul pe care l-a avut la Parma, dar, din păcate, a fost dat afară de Sampdoria antrenorul”, a declarat agentul Giovanni Becali, pentru Telekom Sport.

Ce a decis Parma în privința românului

Dennis Man a fost, în schimb, la un pas să ajungă la Lazio Roma, locul 6 în Serie A, acolo unde este „rege” Ștefan Radu. Mutarea a căzut în ultima clipă, în ultima zi de mercato din Italia, din cauză că antrenorul lazialilor, Maurizio Sarri, a preferat să aducă un mijlocaș de la Sporting Lisabona, Jovane Cabral.

„A picat acum un sfert de oră (n.r. – luni, în jurul orei 18:00). Eram pregătit să-l duc la Roma, să negociem până la ora 20:00. Tare (n.r. – Igli Tare, director sportiv la Lazio) m-a sunat şi mi-a spus că Sarri îl vrea pe Jovane Cabral.

Lazio l-a luat pe Cabral. Acum discută ultimele detalii. Dacă va ajunge Dennis la Lazio Roma în iunie? Nu cred, acum trebuie să se concentreze pentru a juca bine la Parma. Vom vedea din vară”, a spus Giovanni Becali, pentru lalaziosiamonoi.it.

A fost la un pas de a ajunge în Turcia

Cu toate acestea, Dennis Man mai avea șansa de a ajunge la turcii de la Alanyaspor, echipă care ocupă poziţia a patra în Super Lig. Deşi și-a dat acordul pentru a pleca, Dennis Man a fost blocat de Parma, în ultima clipă, din drumul transferului. Gruparea emiliană a introdus o clauză de cumpărare definitivă ce nu a fost pe placul turcilor. În Turcia,  finalul perioadei de mercato a fost pe 8 februarie.

„Nimic de făcut. Dennis Man rămâne la Parma, nefericit şi pe lângă proiect. După o zi de negocieri, Dennis Man a acceptat oferta lui Alanyaspor. Un împrumut până la finalul sezonului, iar Parma a introdus o clauză de cumpărare definitivă.

Negocierile au fost intense, dar totul a picat până la urmă. Pentru jucător va fi un final complicat de sezon, din cauza variantelor pe care Iachini le are în atac”, a anunţat Sportparma.com.

Dennis Man va rămâne la Parma până în vară, în aceste condiții. El va fi singurul român din lotul „cruciaților” în condițiile în care Valentin Mihăilă a reușit să se transfere la Atalanta, până în vară, grupare ce se luptă pentru un loc în Champions League.

 

 

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro