Dennis Man are soarta pecetluită la Parma. Anunțul făcut de șefii clubului

Dennis Man are soarta pecetluită la Parma. Anunțul făcut de șefii clubului
Dennis Man nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei ca jucător în Serie B, la Parma

Dennis Man are soarta pecetluită la Parma. Internaționalul român trece printr-o perioadă dificilă la gruparea emiliană. Parma se zbate în Serie B, după ce obiectivul clubului fusese revenirea în prima divizie după doar un an. Atacantul de 23 de ani a avut o primă parte a sezonului zbuciumată, fiind lăsat pe banca de rezerve sau folosit pe un post ce nu îi este familiar. De aici până la zvonurile privind transferul său nu a fost decât un pas.

Dennis Man are soarta pecetluită la Parma

Dennis Man are soarta pecetluită la Parma. Atacantul de 23 de ani era considerat una dintre marile speranțe ale echipei italiene în momentul transferului său, pentru 11 milioane de euro, de la FCSB, în iarna trecută.

Dennis Man a avut, inițial, evoluții promițătoare, dar nu a putut împiedica retrogradarea „cruciaților” în Serie B. Deși era văzut, în continuare, ca unul dintre jucătorii-cheie în jurul căruia va avea loc reconstrucția echipei, situația s-a modificat total în mandatul lui Enzo Maresca.

Dennis Man nu a fost pe aceeași „lungime de undă” cu tehnicianul italian care l-a trimis pe banca de rezerve. Man abia dacă prindea câteva minute în teren sau nu le mai prindea deloc. Înlocuirea lui Maresca cu Beppe Iachini nu a adus vreo mare schimbare în statutul românului. El a fost folosit în căteva meciuri, dar pe un rol diferit, de atacant secund, decât cel obișnuit, de aripă dreapta.

Anunțul făcut de șefii clubului

Dennis Man a devenit, treptat, subiectul unor zvonuri privind posibilul său transfer la o altă echipă.  Mauro Pederzoli, directorul sportiv al Parmei, recunoaşte că Dennis Man nu trece prin cel mai bun moment la formaţia emiliană, dar susţine că este în continuare un jucător important pentru echipă.

,,Este un jucător important, cu mult talent și calitate. Suntem fericiți să îl avem. În această perioadă are niște dificultăți, dar are calitățile pentru a face diferența la Parma. Se antrenează în fiecare zi cu mare intensitate și este un jucător important pentru echipă. Nu suntem nemulțumiți de Dennis. Dacă va primi oferte, le vom evalua, ca pentru toată lumea”, a declarat Mauro Pederzoli, pentru Parma TV.

În privința lui Dennis Man s-a vorbit despre interesul celor de la Galatasaray. Un interes negat de impresarul Giovanni Becali. Pe de altă parte, presa din Turcia a scris despre o ofertă pe care liderul la zi din Turcia, Trabzonspor, ar fi făcut-o „cruciaților”. Aceasta se ridica la 4,5 milioane de euro, mult prea puțin față de suma cerută de Parma, de 10 milioane de euro.

De curând, Denns Man a fost pomenit și în legătură cu un posibil transfer la Sampdoria, în Serie A. Acolo antrenează fostul tehnician al celor de la Parma din sezonul trecut, Roberto D’Aversa. Cele două echipe ar agrea un împrumut pe 6 luni sau un schimb de jucători, la Parma urmând să treacă fundașul stânga, Nicola Murru. Rămâne de văzut dacă în perioada de mercato din această lună se va concretiza un asemenea schimb.