Denise Rifai, dezvăluiri intime din viața sa. Ce se întâmplă dincolo de imaginea de la TV

de: Alexandra Chivu
17 04. 2021

Denise Rifai este una dintre cele mai controversate prezentatoare din România. În prezent, este moderatoarea show-ului ”40 de întrebări” de la Kanal D. Este recunoscută pentru disensiunile pe care le-a avut în timpul unor emisiuni pe care le modera, cu anumiți invitați, cu precădere din domeniul politic. Despre viața personală nu se cunosc multe, așa că interviul acordat recent în care atinge subiecte intine din viața ei i-a uimit pe fani.

Denise Rifai, interviu fără perdea. Vedeta Kanal D a făcut dezvăluiri intime din viața sa

Prezentă pe sticlă de aproape un deceniu, întâi la Realitatea TV și acum la Kanal D, Denise Rifai (35 de ani) este una dintre cele mai misterioase persoane publice din România. O apariție sofisticată, pe alocuri dură, despre bruneta cu sânge iordanian nu se cunosc multe.

„Sunt un om simplu, credincios, foarte curat emoțional, scopul meu ind acela de a lăsa ceva bun în urma mea. Pentru asta muncesc în ecare zi, ecare minut al existenței mele. Cred că acesta ar trebui să fie unul dintre scopurile noastre când trecem prin această lume: să lăsăm ceva bun în urmă”, a răspuns aceasta, fiind întrebată cine este, într-un interviu pentru OKmagazine.

Nu știe dacă se va căsători vreodată 

În ceea ce privește bărbații din viața ei, aceasta a dezvăluit doar că a fost cândva cerută în căsătorie, că în prezent nu este căsătorită și nici nu știe dacă va face acest pas vreodată.

„Dan Bittman, un bărbat și un artist minunat pe care eu îl admir mult, mi-a făcut o surpriză plăcută când a venit la emisiune. A fost modalitatea lui de bărbat fain de a-și negocia întrebările. Mi-a oferit un inel în calitate de invitat, nu de bărbat. Am fost cerută în căsătorie la viața mea, nu sunt căsătorită și nu știu dacă mă voi căsători vreodată”, a declarat Denise Rifai.

Informații despre trecut

„Nu am fost un copil de bani gata, provin dintr-o familie de oameni normali care au muncit și care au studiat la viața lor. Nu suntem foarte bogați sau influenți, suntem o familie cu bun simț, cu un nivel de trai normal, decent. Contează să ai principii bine așezate de acasă, valori, să îți faci treaba și să fii cinstit în munca ta.”