Denise Rifai a uitat pe cine a invitat în emisiune. Gafă în direct, la Realitatea Plus

Denise Rifai a uitat pe cine a invitat în emisiune. Gafă în direct, la Realitatea Plus
Denise Rifai a cam uitat pe cine a invitat în emisiunea de la Realitatea Plus

Denise Rifai, una dintre cele mai mai titrate jurnaliste din România și vedetă a postului de televiziune Realitatea Plus, a comis o gafă impardonabilă luni seara în cadrul emisiunii pe care o prezintă. După un dialog cu ministrul Economiei și Energiei, aceasta a uitat cu cine vorbește, de fapt, și i-a atribuit interlocutorului și funcția de ministru al Telecomunicațiilor.

Denise Rifai, gafă în direct la TV

„Sunteți și ministrul Comunicațiilor,” a gafat Denise Rifai dorind să-i adreseze ministrului o întrebare și din domeniul comunicațiilor.
Reacția demnitarului nu a întârziat să apară. Virgil Popescu, ministrul Economiei și al Energiei, a corectat-o imediat pe jurnalistă spunându-i că ministrul Comunicațiilor este Lucian Bode.

În cadru Guvernului Ludovic Orban, Lucian Bode conduce Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. Anterior primei erori, prezentatoarea l-a contrazis pe ministru pe un subiect legat de gaze.

O a doua gafă, în aceeași emisiune

Aceasta nu a fost singura gafă comisă de jurnalisa Denise Rifai. Prezentatoarea a uitat se pare și noțiunile teoretice de geografie, ea afirmând în timpul emisiunii că și ea a fost „la Bruxelles, dincolo, la Strasbourg”.

Dacă vă întrebați ce studii are Denise Rifai cu astfel de gafe, veți constata că acestea există și sunt chiar riguroase. Jurnalista de la Realitatea Plus este absolventă ASE dar și a Facultății de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă. De ce arabă? Pentru că se pare că limbile din această familie nu îi sunt străine, jurnalista având legături de sânge chiar cu Samir al-Rifai, fost prim-ministru iordanian în perioada 14 decembrie 2009 – 9 februarie 2011, potrivit Stareapresei.ro.

Printre alte gafe ale jurnalistei Realitatea, mai putem enumera și explicația halucinantă pe care aceasta o dă fenomenului Al-Qaeda. ”Statul Evreu este de vină pentru apariţia Al-Qaeda”, a susținut Denise Rifai. O altă întrebare pe care Denise și-a pus-o în direct a fost ”Cum ar fi putut să fie prevenit acest cutremur?”. Nu trebuie să uităm, însă, că etse destul de greu să susții o emisiune în direct și nu chiar orcine se încumetă la așa ceva, tocmai pentru a nu greși.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI