Delia și Antonia, cele mai senzuale cadre împreună! E videoclipul care o să se viralizeze în timp record

de: Iulian Ioncea
10 05. 2024

După o așteptare de aproximativ cinci luni, de când au cântat-o prima dată live la Kiss FM, Delia și Antonia lansează acum videoclip melodiei „eRAI”, care cu siguranță va cuceri în timp record tot internetul.

Cele două artiste, care sunt unele dintre cele mai iubite și apreciate femei din România, și-au unit forțele pentru o melodie care va intra în curând și în topurile de la radio. Însă clipul piesei este, de departe, piesa de rezistență! Și asta pentru că artistele apar în cele mai senzuale cadre posibile.

Delia și Antonia speră să cucerească topurile

Așa cum era de așteptat, în doar câteva minute de când a fost lansat videoclipul „eRAI”, postat pe pagina oficială de YouTube a Deliei, acesta a adunat câteva mii de like-uri și zeci de comentarii, toți fanii dorind să ajungă mai repede în trending.

„Așteptarea a luat sfârșit”, „Superbe fetele astea”, „Cea mai mișto colaborare. Felicitări, ceva super frumos și modern”, „De cât timp așteptam clipul oficial. Două cântărețe pe care le ador” și „Hit-ul de sezon al verii anului 2024” sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat pe YouTube, în dreptul clipului video al melodie „eRAI”.

Așa cum se arată în descrierea de pe YouTube, melodia a fost compusă, produsă și scrisă de Delia și Alex Cotoi, în timp ce de videoclip s-au ocupat Delia, Bogdan Daragiu și Luca’s Art Film.

În urmă cu cinci luni, atunci când melodia „eRAI” s-a auzit pentru prima dată live la Kiss FM, cântată de Delia și Antonia, fanii afirmau că abia așteaptă ca piesa să fie lansată oficial, iar filmarea de pe YouTube a adunat peste 150.000 de vizualizări.