08 mai 2024 | 18:49

Antonia și Delia, jucăușe pe internet. Cum au apărut cele două vedete, fanii au rămas mască: “Ați rupt”

Monden
Antonia și Delia, jucăușe pe internet. Cum au apărut cele două vedete, fanii au rămas mască: “Ați rupt”
Două din cele mai en vogue artiste de la noi, Antonia și Delia

Două din cele mai en vogue artiste de la noi, Antonia și Delia, sunt extrem de jucăușe pe internet. În cea mai recentă postare, pe rețelele de socializare, fanii au putut vedea cum au apărut cele două vedete.

Antonia și Delia, jucăușe pe internet, cu poze trucate

În urmă cu o lună, Antonia și Delia aveau să lanseze un nou single pe Youtube, „eRAI”, având în timp record un număr impresionant de vizualizări. Piesa face parte de pe cel mai recent album al Deliei, „FLEX”, pe care are mai multe colaborări cu artiști români ai momentului.

Dar, pe lângă succesul obținut rapid cu acest nou single, cele mai en vogue artiste de la noi, Antonia și Delia, sunt extrem de jucăușe pe internet.

Într-o postare de pe Instagram, Delia avea să publice două poze, evident modificate, iar fanii aveau să le vadă pe Antonia și Delia, jucăușe pe internet, în aceste poze trucate.

Cum au apărut cele două vedete

În cele două imagini, evident o joacă a celor două, dar în intenția de a-și promova recentul single, cele două vedete au apărut îmbrăcate în pantaloni negri de piele, dar corpul fiindu-le acoperit de câte un prosop alb.

Reacțiile fanilor nu s-a lăsat așteptate prea mult, umplând lista de comentarii, unii dintre ei declarând că “Ați rupt”.

Antonia și Delia, jucăușe pe internet. Cum au apărut cele două vedete, fanii au rămas mască “Ați rupt”

Foto: Instagram

Ironia din aceste imagini le poziționa pe cele două dive pe covorul roșu al unuia din cele mai importante evenimente de dincolo de ocean, Met Gala, eveniment ce a avut loc pe 6 mai, la New York, unde a apărut inclusiv Rihanna, dar nu oricum, ci îmbrăcată într-o superbă rochie albă, de gală, care îi scotea în evidență burtica de gravidă.

Met Gala 2024, un eveniment plin de vedete și vestimentații spectaculoase

Met Gala 2024, organizată în prima zi de luni din luna mai, s-a încheiat oficial, iar Expoziția Costume Institute 2024 de la The Metropolitan Museum of Art, intitulată „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion„, a cuprins aproximativ 250 de articole extrase din colecția permanentă a Costume Institute, multe dintre acestea fiind rareori văzute în public până acum.

Antonia și Delia, jucăușe pe internet. Cum au apărut cele două vedete, fanii au rămas mască “Ați rupt”

Rihanna, pe covorul roșu la Met Gala 2024

În cei peste 400 de ani de istorie a modei, piesele au inclus modele de Schiaparelli, Dior, Givenchy și multe altele. Unele piese de îmbrăcăminte care sunt prea fragile pentru a mai fi purtate vreodată, cum ar fi o rochie de bal Charles Frederick Worth din 1877, au fost, de asemenea, prezentate prin animație video, proiecție de lumină, inteligență artificială, și CGI.

Gazde au fost Zendaya, care a făcut senzație într-o rochie marca John Galliano, (vezi galeria), Jennifer Lopez, Bad Bunny îmbrăcat tot sub marca John Galliano și Chris Hemsworth. Aceștia au urmat grupului de vedete de anul trecut:, și anume Penélope Cruz, Michaela Coel, Roger Federer, Dua Lipa și Anna Wintour de la Vogue. Aceasta din urmă a condus Met Gala din 1995, transformând-o în mult iubita sărbătoare anuală a modei pe care o cunoaștem astăzi.

Deși până în seara dinaintea evenimentului, lista invitaților a fost strict secretă, s-a aflat care au fost unele dintre cele mai mari nume din domeniu, de la Beyoncé și Gigi Hadid la Madonna și Rihanna.

Parteneri
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Redactia.ro
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Click.ro
NUNTA ANULUI în România are loc pe 8 iunie! Vedeta a invitat 400 de persoane: „Se sparge ghinionul”
Vocea.biz
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști
Digi24
Kate Middleton, prima apariție publică după ce a anunțat că are cancer. Prințesa face chimioterapie
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Florin Prunea, din nou pe terenul de fotbal, după 18 ani. Eveniment istoric pe Arena Națională! / VIDEO
Spynews
Complet ILEGAL în România. Niciun șofer nu are dreptul. Amendă 3.000 lei pe loc
Capital.ro
Leguma pe care fermierii o vând cu 1 leu/kg, iar în supermarketuri ajunge la 7 lei/kg
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Mediaflux
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă în ziua în care fostul primar a fost eliberat / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
De ce a lipsit Ramona Olaru de la Super Neatza. Diana Munteanu a fost cea care a prezentat rubrica meteo
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro