Delia i-a uimit pe toți. Detaliul observat de fani în ultima poză, chiar pe canapea

de: Stan Nicu
23 08. 2020

Delia Matache a reușit să își uimească din nou fanii de pe rețeaua de socializare. Prietenii virtuali au remarcat un detaliu foarte  important într-o fotografie postată de curând de celebra cântăreață.

Delia Matache i-a uimit pe toți. Ce detaliu au observat fanii în ultima poză, chiar pe canapea

Delia Matache este fără doar și poate una dintre cele mai iubite vedete din showbizul românesc. Artista are un stilul inconfundabil și nonconformist și este cunoscut faptul că nu o interesează ce spun gurile rele despre ea.

De curând, cântăreața și jurata de la iUmor a postat o fotografie în care le-a arătat prietenilor ei virtuali și o mică parte din locuința sa de lux.

Delia Matache și perna ei

Fanii s-au amuzat copios de perna Deliei Matache

Fanii, atenți din fire la detalii, au observat un lucru foarte important pe patul Deliei Matache. De asemenea, prietenii virtuali s-au amuzat copios pe seama descoperirii făcute.

Pentru toți aproape că Delia nici nu mai exista în fotografia respectivă, pentru că toții ochii au fost atrași de pernă. Au avut și de ce pentru că este o pernă deosebită. Pernă respectivă, care se afla pe patul Deliei Matache, înfățișează o blondă care ține pe cap, în echilibru perfect, un cofrag cu ouă.

Delia Matache, pe pernă cu un carton de ouă pe cap

La o privire mai atentă, fanii virtuali au observat că blonda de pe pernă este chiar Delia Matache. Delia Matache și soțul ei, Răzvan Muntean, locuiesc într-un apartament de lux cu o valoare circa 1 milion de euro, în zona de nord a Bucureștiului.

Apartamentul este decorat după bunul plac al amândorura, iar pe terasă au chiar și o piscină, unde Delia Matache se relaxează aproape în fiecare zi. „Ador perna”, „Îmi place perna aia”, „Perna aiaaaaa, atât pot sa vad acum. Lesin„, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai Deliei Matache.