Cu ce bărbați s-a iubit Delia Matache. Cine a fost prima ei iubire

Cu ce bărbați s-a iubit Delia Matache. Cine a fost prima ei iubire
Cu ce bărbați s-a iubit Delia Matache. Cine a fost prima ei iubire

Delia Matache s-a iubit cu mai mulți bărbați până să ajungă la cel cu care a hotărât să se căsătorească. Pe unul singur nu îl poate uita Delia. Acela a fost prima iubire a artistei.

Cu ce bărbați s-a iubit Delia Matache. Cine a fost prima ei iubire

Cei mai mulți dintre iubiții Deliei Matache au fost persoane publice, astfel iubirile cântăreței ajungând subiecte în presă. Delia nu și-a ascuns iubirile, mai ales că acestea au contribuit din plin la celebritatea ei. Nici acum când este căsătorită, Delia Matache nu l-a putut da uitării pe primul băiat de care s-a îndrăgostit.

Acesta se numea Ovidiu Anton. „Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, declara, pe atunci, Delia Matache.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu
Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu. Sursa foto: libertatea.ro

Delia s-a iubit doi ani cu Florin Moldoveanu

Un alt iubit al Deliei Matache a fost omul de afaceri Florin Moldoveanu. Cei doi s-au iubit cu patimă din 2003 până în 2005, când cântăreața ar fi fost înșelată. Despărțirea s-a făcut cu scandal.

Abia după șase ani cei doi s-au împăcat. Un alt bărbat celebru, care a trecut prin viața și patul deliei Matache este Edi Iordănescu, fiul cunoscutului antrenor Anghel Iordănescu. Și cu acesta Delia Matache s-a iubit tot doi ani, între 2004-2006. Aceștia au pus capăt relației când toată lumea crede că vor ajunge la căsătorie. De asemenea, există zvonuri conform cărora Edi Iordănescu ar fi înșelat-o pe cântăreață.

Imagini cu Delia și Edi Iordănescu au ajuns în presă

La patru ani de la încheierea relației imagini video cu ei doi în ipostaze indecente au făcut înconjurul presei. Delia Matache credea că însuși fostul iubit ar fi dat presei videoclipurile compromițătoare. După edi Iordănescu a venit rândul celebrului Matteo să se iubească cu Delia Matache.

Tot doi a durat dragostea dintre ei. După Matteo a urmat o împăcare cu fostul iubit Florin Moldoveanu, dar relația s-a dovedit a fi un real fiasco. Astfel, în viața Deliei Matache și-a făcut apariția Răzvan Munteanu, care s-a dovedit a fi sufletul ei pereche. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2012.

Delia Matache la cunoscut pe Răzvan chiar în clubul pe care acesta îl deținea, Vintage Pub, acolo unde au și fost surprinși pentru prima dată împreună. La doar câteva luni, Răzvan a cerut-o de nevastă în Thailanda. Artista a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI