26 mart. 2023 | 13:43

Delia, acuzată de fani că a „furat” o manea. Cea mai recentă piesă a artistei face deja furori: „Pentru cei care vor să audă originalul”

Monden
Delia, acuzată de fani că a „furat” o manea. Cea mai recentă piesă a artistei face deja furori: „Pentru cei care vor să audă originalul”
Delia, criticata de fani pentru cea mai recenta piesa

Delia este una dintre cel mai bine cotate artiste din România. Zilnic, piesele vedetei se aud peste tot, la radio, TV sau pe internet, iar cea mai recentă melodie a sa face deja furori în mediul online. Publicată acum 12 ore, are deja mii de vizualizări. Ce spun fanii despre cântecul „Lololo”. Trebuie să îl asculți și tu!

Delia a lansat o nouă piesă

Nu este zi în care să nu fie difuzată o melodie cântată de Delia la televizor sau radio. Videoclipurile sale au sute de milioane de vizualizări, semn că publicul îi apreciază creațiile muzicale. Recent, vedeta a lansat o nouă piesă, care dă semne că va fi hit în România.

Cea mai nouă melodie a Deliei promite să spargă topurile muzicale din țară. Artista a dat-o pe influențe reggae și pare să fie cheia succesului. Mai mult ca sigur, piesa va răsuna la toate petrecerile din vară.

Fanii nu sunt încântați de „manea”

Versurile Deliei sunt despre plajă, soare, fete, nisip, toate adunate ca „Lololo”, numele piesei lansate în urmă cu doar 12 ore și care ne duce deja cu gândul la distracția din stațiunile de la mare. Cel mai probabil, artista a platit drepturile de autor pnetru melodie și i-a oferit un sound de reggae. Ce părere au fanii săi despre cel mai nou cântec?

Ei bine, românii s-au împărțit în două tabere. Unii îi apreciază piesa, fiind convinși că va fi hitul verii, în timp ce alții susțin că este manea.

„Te-ai afumat rău şi tu”, „Care sunt şansele ca o manea să devină hitul verii 2023?”, „Mi-e ruşine că sunt din Constanta”, „Ce piese sunt astea de două minute?”, au reacționat internauții pe Youtube. Altcineva a lăsat un link pentru cei care vor să asculte melodia originală:

A început să aibă succes muzical la 17 ani

Cariera muzicală a Deliei a început în anul 1999, când avea doar 17 ani, prin formarea trupei N&D, alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick. Cu siguranță, mulți români își mai amintesc de melodiile „Vino la mine”, „Nu e vina mea”, „Vreau să plâng”, „Nu pot să uit” ale formației ce făcea furori în anii 2000.

De ce nu poartă haine decoltate

Deși au trecut două decenii de când trupa N&D s-a destrămat, Delia continuă să atragă privirile tuturor. Are un corp de invidiat, dar artistei nu îi place să poarte ținute decoltate sau cu alte decupaje. La podcastul lui Codin Maticiuc, vedeta a mărturisit că hainele sunt un fel de protecție pentru ea.

„Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu e despre a fi pudică. E despre tâmpeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total. Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. (…) Pentru mine, hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu”, a susținut cântăreața.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro