Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva

Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva
Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva

Antonia este una din cele mai frumoase vedete din România și cu o carieră în plină ascensiune, dar și cu o familie frumoasă, alături de Alex Velea. Cu toate astea, ca fiecare dintre noi, și Antonia este o femeie asumată și își recunoaște chiar și imperfecțiunile.

Antonia ăși asumă defectele și nu și le ascunde

Deși în plină pandemie, Antonia a decis că este momentul pentru relaxare, și nu oricum, ci pe malul mării, la plajă și la soare. Și pentru că tot se afla pe plajă, vedeta a decis să împartă fiecare moment petrecut cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Zilele trecute Antonia a publicat pe instagram câteva ipostze sexy, având în vedere că are forme de invidiat și că are ce arăta, cum se mai spune în popor. Antonia a decis să pozeze provocator  pe o plajă, scoțându-și posteriorul la înaintare și a arătat că este o femeie absolut superbă. Dar surpriza a venit în comentariul atașat pozei respective, vederta fiind cea care a atras atenția asupra imperfecțiunilor sale, altfel aproape invizibile cu ochiul liber. Vedeta a decis să atragă atenția scriind „Tastați ? dacă aveți vergeturi!”

Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva
Defectul fizic arătat de Antonia. Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva (FOTO: INSTAGRAM)

Multe femei s-ar rușina să arate așa ceva

Cu câțiva ani în urmă, presa anunța o revoluție a vergeturilor venită din partea companiilor de beauty. Pentru unii, a fost o oportunitate de a-și schimba cu adevărat valorile, pentru alții, a fost pur și simplu un instrument de marketing, folosit pentru presă sau pentru a vinde produse, fără urmăriri reale, spune Denise Bidot, un model cu dimensiuni suplimentare, a cărei reclamă ”Lane Bryant” a fost virală în 2017, după ce a apărut în paginile din Sports Illustrated, care inspiră o mulțime de campanii copycat de la mărci precum Target și ASOS.

În epoca antică, s-a zvonit că atât grecii, cât și romanii au privit puterile uleiului de măsline pentru a face să dispară vergeturile. Și în secolul 21, oamenii folosesc cu ușurință lucruri precum Photoshop și aplicații de editare a fotografiilor pentru a le face să dispară pentru campaniile publicitare, panourile publicitare, postările de pe social media și multe altele. Mesajul problematic care este trimis, desigur, este că vergeturile sunt inepuizabile. Și ceea ce a dus inevitabil la o lume a  femeilor care simt în mod inteligent o varietate de emoții diferite atunci când văd vergeturi pe piele, în sus pe coapse, burtă sau pe posterior.

Oricine poate avea vergeturi și sunt foarte frecvente. Conform site-ului NHS, aproximativ 8 femei din 10 primesc vergeturi, mai ales în timpul unei sarcini. Vestea bună este că majoritatea vergeturilor nu se observă în mod deosebit și se vor estompa în timp. Vestea proastă este că, pentru nefericiții dintre noi, unii vor dezvolta vergeturi inestetice care afectează o suprafață mare a corpului lor, iar pentru unele persoane vergeturile pot fi o adevărată provocare.

Urmăriți Playtech.ro și pe