Decizie fără precedent luată de Marcel Vela. Se va întâmpla în fiecare miercuri

Decizie fără precedent luată de Marcel Vela. Se va întâmpla în fiecare miercuri

În toată această perioadă, de la intrarea în starea de urgență, pe micile ecrane dar și pe facebook, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a a avut o prezență continuă și consistentă. Zilele acestea Marcel Vela a făcut un anunț pentru cei care doresc să intre în legătură cu el.

Decizie fără precedent luată de Marcel Vela

Nu este o decizie ”șoc” ceea ce a anunțat ministrul, dar putem spune că este una bine-venită, în contextul actualei situații și a faptului că foarte multă lume caută și își dorește răspunsuri la multele întrebări apărute în această perioadă. Astfel că, pentru a veni în întâmpinarea acestora, Marcel Vela a decis că este cazul să fie mai deschis, cel puțin pe rețelele de socializare, și să răspundă la întrebările venite direct din partea românilor.

Decizie fără precedent luată de Marcel Vela. Se va întâmpla în fiecare miercuri
Decizie fără precedent luată de Marcel Vela. Se va întâmpla în fiecare miercuri

Îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și contructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră”, a scris Vela pe Facebook.

Se va întâmpla în fiecare miercuri

Conform celor anunțate de Marcel Vela, în fiecare zi de miercuri, pe contul personal de facebook, nu pe pagină, ministrul va încerca să răspundă tuturor întrebărilor pertinente venite din partea românilor și va încerca să facă lumină în anumite probleme care nu au fost înțelese pe deplin.

Cu acest scop în minte, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre acestea, alese în mod aleatoriu, voi răspunde într-un video la final de zi”, a precizat el.

El a adăugat că va răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI