30 oct. 2022 | 00:02

Decizia luată de șefii Lidl pentru angajați. Mulți se vor bucura, ce s-a întâmplat în Germania: urmează și la noi?

News
Decizia luată de șefii Lidl pentru angajați. Mulți se vor bucura, ce s-a întâmplat în Germania: urmează și la noi?
Decizia luata de sefii Lidl pentru angajati. Multi se vor bucura, ce s-a intamplat in Germania urmeaza si la noi

Decizie incredibilă luată de magnații de la Lidl. Grupul german Schwarz, care deține supermarketurile Lidl și Kaufland, va plăti angajaților săi un bonus incredibil, pentru a compensa creșterea inflației. Ce sume de bani vor primi aceștia, de fapt.

Angajații Lidl și Kaufland ar putea primi 250 de euro

Având în vedere creșterea bruscă a prețurilor de consum, angajatorii își pot plăti voluntar angajaților până la 3.000 euro bonus de inflație fără impozite și asigurări sociale, ca parte a pachetului de ajutor.

Angajații grilei de salarizare ai Grupului Neckarsulm er Schwarz beneficiază parțial de acest lucru. Magnații care dețin retailerele Kaufland și Lidl distribuie aproape 40 de milioane de euro angajaților ca beneficiu special fără taxe și asigurări sociale.

Potrivit presei germane, diviziile comerciale Lidl și Kaufland, Schwarz Production, divizia de mediu PreZero, Schwarz Services, precum și Schwarz IT și Schwarz Digital oferă angajaților lor un bonus de compensare a inflației de 250 de euro, iar angajații marginali cu fracțiune de normă primesc 75 de euro.

„Prin acest serviciu special, am dori să le oferim angajaților noștri sprijin financiar în aceste vremuri dificile și să atenuăm puțin povara financiară mare actuală”, a explicat Gerd Chrzanowski, partener general al Grupului Schwarz, conform celor de la Stuttgarter Nachrichten.

Citește și Pericolul major pentru clienții Lidl și Kaufland. Ce au pățit foarte mulți oameni, mare atenție

Cine este CEO-ul grupului ce deține Kaufland și Lidl

Aproximativ 175.000 de angajați ai companiilor aparținând grupului din Germania urmează să primească beneficiul suplimentar, indiferent dacă lucrează cu normă întreagă sau part-time.

Angajații de la Lidl primesc prima de ajustare a inflației ca parte a statului de salariu din noiembrie ca plată suplimentară. La Kaufland și PreZero, tichetele de marfă de aceeași valoare urmează să fie emise angajaților în luna noiembrie a acestui an, potrivit companiei.

Lidl și Kaufland sunt deținute de către Dieter Schwarz, cunoscut în mediul de afaceri drept proprietarul grupului Schwarz din Germania.

Primul magazin Lidl a apărut în anul 1930. La început, Lidl era magazin de fructe tropicale, se numea A. Lidl & Cie. și a fost deschis la Heilbronn, Germania, de comerciantul Josef Schwarz.

Mai târziu, firma a fost numită Lidl & Schwarz KG și a ajuns de la o afacere cu fructe tropicale la un depozit angro de produse alimentare.

Citește și Cine este fondatorul Lidl şi Kaufland. Detalii puţin ştiute despre magazinele care fac furori în România

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se dau noi VOUCHERE în România. Se aplică din 23 aprilie. Premieră totală
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro