04 oct. 2024 | 11:09

Decizia luată de Radu Banciu după demisia de la Prima Sport. Ce a ales să facă acum, totul e oficial

Emisiuni TV
Decizia luată de Radu Banciu după demisia de la Prima Sport. Ce a ales să facă acum, totul e oficial
Decizia luată de Radu Banciu după demisia de la Prima Sport. Ce a ales să facă acum, totul e oficial

După ce și-a dat demisia de la Prima Sport, Radu Banciu a acceptat o nouă provocare. Jurnalistul a semnat deja cu o nouă publicație, fiind vorba despre un proiect editorial relativ nou. A început să lucreze acolo de la 1 octombrie.

Ce face Radu Banciu, după ce a plecat de la Prima Sport

Jurnalistul Radu Banciu se pare că a bătut palma cu IAMSport, o publicație care a fost lansată în urmă cu un an și al cărei coordonator este Victor Vrînceanu. Potrivit paginademedia.ro, Banciu a început deja să scrie la IAMSport, iar în curând va avea și o emisiune online. În ultima perioadă, mai mulți jurnaliști cu experiență au bătut palma cu publicația de sport menționată.

Printre aceștia se numără și Floriana Iacob, care până de curând era reporter la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și Emilia Vlaicu, ex-Kanal D, care va coordona producțiile video. Tot la IAMSport lucrează, din primăvara acestui an, și jurnalistul Costin Ștucan.

”Radu Banciu este parte din echipa noastră începând cu 1 octombrie. Este unul dintre cei mai buni ziarişti români, iar venirea lui este parte din strategia de dezvoltare a diviziei video din cadrul proiectului I AM MEDIA. Ne bucurăm că este alaturi de noi şi suntem siguri că vom avea împreună proiecte de succes care vor fi pe placul publicului”, a precizat Victor Vrînceanu, pentru sursa menționată.

Decizia luată de Radu Banciu după demisia de la Prima Sport. Ce a ales să facă acum, totul e oficial

Radu Banciu a plecat de la Prima Sport după 4 ani

Experiență de 27 de ani în presă

Radu Banciu și-a început cariera în urmă cu 27 de ani, lucrând la început în presa sportivă. A devenit cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată pe postul de televiziune B1 TV. Emisiunea a fost una de tip revista presei, unde analiza știrile zilei și evenimentele din România și din lume.

Înainte de apariția la B1 TV, Radu Banciu a fost implicat în jurnalismul sportiv. El a colaborat cu diverse publicații, printre care Pro Sport și Gazeta Sporturilor.

Ulterior, a făcut trecerea către televiziune, unde s-a axat pe emisiuni de tip revista presei, dar în paralel a lucrat și la radio, mai exact la Sport Total FM. În urmă cu 4 ani, a trecut de la B1 la Prima TV și mai apoi la Prima Sport. De curând a încheiat colaborarea cu postul Prima, iar mulți dintre fanii lui s-au întrebat unde îl vor putea vedea în continuare. Răspunsul a venit din partea lui Victor Vrînceanu, coordonatorul editorial al publicației cu care a semnat Banciu.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Un oraș din România a intrat în febra Crăciunului. Ce a făcut primarul
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Despărțirea anului. Simona Halep l-a dat afară. Ea a hotărât
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
BANI MAI MULȚI pentru familii. Cine se încadrează
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro