Decizia luată de Meghan Markle după moartea Reginei Elisabeta. Ce se va întâmpla în perioada doliului

Decizia luată de Meghan Markle după moartea Reginei Elisabeta. Ce se va întâmpla în perioada doliului
Decizie importantă luată de Meghan Markle după moartea Reginei Elisabeta.

Meghan Markle a luat o decizie foarte importantă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex și-a informat deja fanii cu privire la ce urmează să se întâmple. Este vorba despre locul în care au văzut-o britanicii după ce a părăsit Casa Regală a Marii Britanii. Cei care o adoră au putut să o urmărească doar astfel. Iată că și acest lucru se schimbă pentru scurt timp din cauza decesului din Familia Regală. Despre ce este vorba?

Ce decizie a luat Meghan Markle după moartea Reginei Elisabeta: ducesa de Sussex a surprins pe toată lumea

Ducesa de Sussex a luat o decizie grea pentru unii fani. Mai exact, aceasta a întrerupt difuzarea unor episoade din podcast-ul său de pe Spotify pe perioada doliului. Prințul Harry i-a adus și el un omagiu extrem de important bunicii sale și a subliniat cât de mult prețuiește timpul pe care l-a petrecut alături de aceasta, dar și cum îl va onora pe tatăl său în calitate de nou rege.

Amintim că celebrul cuplu a renunțat la îndatoririle regale în anul 2020, iar mai apoi s-a îndepărtat de familie. Soții au adus critici dure la adresa Palatului Buckingham şi a modului în care au fost trataţi. Cu toate astea, ei și-au făcut apariția alături de Prințul William și soția sa la o plimbare în preajma Castelului Windsor după decesul regretatei suverane.

Britanicii cred că tocmai acest moment greu o să îi apropie din nou pe frați. Cei care o urmăresc pe Meghan Markle au fost surprinși de decizia sa după ziua cea neagră. Mai exact, ducesa a hotărât să întrerupă pentru moment podcast-ul care se intitulează „Archetypes”. Ea i-a avut printre invitați pe Mariah Carey și pe Serena Williams.

Seria de episoade interesante deschisă de soția Prințului Harry se concentrează pe „etichetele care le îngrădesc pe femei”, conform descrierii de pe Spotify.

Detalii despre înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Amintim că înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea loc în cursul zilei de luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey din Londra, a confirmat Palatul Buckingham. Regina va fi dusă miercuri de la Palat la Westminster Hall, unde sicriul va fi sprijinit pe o platformă.

Sicriul ei va fi acoperit cu Steagul Regal, iar mai apoi cu Coroana Imperială a statului. Evenimentul va avea loc în sala mare care este cea mai veche parte a Palatului Westminster, în inima guvernului britanic. Ultimul membru al Familiei Regale care a fost adus aici a fost Regina Mamă, în anul 2002.

Urmăriți Playtech.ro și pe