Decizia incredibilă pe care a luat-o Cătălin Bordea, la puțin timp după divorțul de Livia. Fanii sunt în extaz

de: Manolică Anca
20 07. 2023

Divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia a luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu se aștepta ca, după mai bine de zece ani de mariaj, cei doi să decidă să o ia pe căi separate. Iată ce decizie de ultim moment a luat câștigătorul de la America Express, la scurt timp de la semnare actelor.

Cătălin Bordea, decizie importantă după divorțul de Livia

Zvonurile legate de despărțire, urmate de confirmarea separării celor doi au stârnit un val de reacții în spațiul public. Cătălin și Livia Bordea formau unul dintre cele mai frumoase și mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, fapt pentru care mulți îi apreciau și îndrăgeau.

Dar se pare că nu toate se întâmplă așa cum ne dorim în viață și, chiar și cele mai frumoase povești de dragoste pot avea un final trist. Acesta este și cazul celor doi care, deși și-au jurat iubire până la finalul vieții, au decis să își spună adio după doar zece ani de mariaj.

Într-un mesaj emoționant publicat joi, 13 iulie, pe o platformă de social media, Cătălin Bordea a făcut primele declarații oficiale despre divorț.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că nici un motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”– a scris comediantul pe internet.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat

Citește și: Cine este Livia de care Cătălin Bordea a divorţat. Cu ce se ocupă şi de când erau împreună

Pe ce se va focusa în următoarea perioadă

Câștigătorul de la America Express traversează acum o perioadă extrem de dificilă, după ce a semnat actele de divorț de cea alături de care și-a dorit să își petreacă toată viața.

Cu toate acestea, juratul de la iUmor caută să își ocupe timpul cu fel și fel de activități care să îl scoată din melancolie și îl fac să treacă mai ușor peste momentele grele.

Prin urmare, Cătălin Bordea pare că a decis să se apuce de școala de șoferi pentru a obține permisul pentru motocicletă. ”În curând pe marile șosele!”, a scris acesta în descrierea unei fotografii pe care a publicat-o pe rețelele sociale. În aceasta, el poate fi văzut pe un astfel de automobil pe două roți, echipat corespunzător, în spate existând și un banner al școlii în cadrul căreia va urma cursurile.