Decizia care îi vizează pe turiștii din Vama Veche. Se aplică din weekend

Schimbare uriașă pentru turiștii din Vama Veche

Decizie surprinzătoare care îi vizează pe turiști din Vama Veche! Distracția nu va mai fi la ea acasă în perioada ce urmează. Ce modificări își vor face apariția? Totul se va întâmplat chiar de weekend-ul acesta?

Decizia care-i vizează pe turiștii din Vama Veche

Dezmățul de pe litoral din starea de alertă își va găsi ușor-ușor sfârșitul. Pentru a diminua riscul de răspândire a noului coronavirus, s-a decis ca toate barurile din Vama Veche să difuzeze doar muzică ambientală, la un volum redus, pentru ca cei veniți la malul mării să nu mai fie tentați să formeze petreceri uriașe pe nisip datorită muzicii care le face poftă de apropiere.

Decizia a fost luată în unanimitate de agenții economci din zona, arată Primăria Limanu, transmite Agerpres. Primarul Daniel Gheorghe Georgescu susține că scopul măsurii precizate mai sus este totuși de a menține stațiunea turistică sigură pentru sezonul estival 2020. Amintim că numărul cazurilor se înmulțește pe zi ce trece. Dacă pe data de 8 iulie România a înregistrat alte 555 de noi îmbolnăviri, pe data de 9 iulie a mai adăugat încă 614 de persoane infectate.

Schimbare uriașă pentru turiștii din Vama Veche.  Barurile de pe plaja vor difuza doar muzică ambientală, la volum redus
Schimbare uriașă pentru turiștii din Vama Veche. Barurile de pe plaja vor difuza doar muzică ambientală, la volum redus

„Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu”

„Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparţine şi a venit pe fondul unei capacităţi restrânse de a gestiona cu forţe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Ştim că de vineri seara şi până duminică Vama Veche este o destinaţie extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăţi în respectarea recomandărilor legate de distanţarea socială. Locaţiile vor fi deschise, însă propunem turiştilor un alt mod de a se destinde. (…) Este un exerciţiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a menţine Vama Veche drept destinaţie sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri şi sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme”
Daniel Gheorghe Georgescu, primar comuna Limanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI