De unde provine smântâna „Cămara Noastră” de la Lidl. Detaliul de pe etichetă la care nu eşti atent

de: Anca Lupescu
13 12. 2023

Smântâna „Cămara Noastră” de la Lidl a devenit rapid preferata multor români care își fac cumpărăturile de la celebrul hipermarket, datorită prețului bun, al consistenței cremoase și al gustului. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți de detaliile interesante care stau în spatele acestui produs. De unde provine, de fapt, smântâna „Cămara Noastră” și ce detaliu de pe etichetă trece adesea neobservat?

Produsul de la Lidl cumpărat de toți românii –  ce scrie pe etichetă

Lidl, cunoscut pentru strategia sa de a colabora cu furnizori locali, a făcut și cu produsele „Cămara Noastră” același lucru. Mai exact, produsele din această gamă sunt făcute în România.

Citește și: Se întâmplă în magazinele LIDL din România începând de azi, 23 octombrie. Preţurile scad semnificativ la aceste produse

Retailerul german a stabilit parteneriate cu furnizori locali pentru a aduce pe rafturile sale un produs de calitate superioară.

Furnizorii locali ai Lidl sunt selecționați cu atenție. Smântâna de la Cămara Noastră este produsă în fabrici din diverse regiuni ale țării, contribuind la susținerea economiei locale și la promovarea calității ingredientelor autohtone. 

Brandul conține doar produse care sunt fabricate în România, iar clienții Lidl cumpără mereu produse de tot felul: de la cornulețe cu gem, dulcețuri, miere, lactate sau produse tradiționale precum jumări.

Ce scrie pe eticheta de la smântâna Cămara Noastră de la Lidl

Poate mulți dintre cei care au cumpărat smântâna de la Cămara Noastră au trecut cu vederea detaliul de pe etichetă legat de calitatea laptelui utilizat. 

Citește și: Românii s-au călcat în picioare în magazinele Lidl. Oferta pentru care clienţii s-au îmbrâncit: „Eşti nebun?”

Smântâna „Cămara Noastră” de la Lidl este produsă din lapte proaspăt și de înaltă calitate, provenind de la ferme locale. Acest detaliu poate influența semnificativ gustul și textura produsului final.

De asemenea, pe etichetă, se indică, în mod transparent, faptul că smântâna nu conține aditivi artificiali sau conservanți. Produsele din această gamă vândute de Lidl sunt la mare căutare de către români, mai ales și pentru că sunt la un preț accesibil.

Smântâna făcută sub brandul „Cămara Noastră” de la Lidl vine de la furnizori locali, iar românii sunt tot mai tentați să cumpere produse făcute local. Cu toate acestea, multe dintre ele au prețuri pe care puțini și le pot permite.

Află despre: Produsul Lidl România care îi va înnebuni pe români. Este ieftin și disponibil în toate magazinele

Se știe că Lidl este unul dintre cele mai ieftine supermarketuri din România, așa că nu e de mirare că mulți români aleg să își facă aici cumpărăturile. În plus, în fiecare săptămână, retailerul german vine cu noi oferte și o gamă de produse din diferite locuri ale lumii, ceea ce atrage clienții să încerce tot felul de bunătăți exotice.