De unde provine carnea BIO din magazinele LIDL România. Detaliul de pe etichetă la care să fii atent

de: Stan Nicu
21 03. 2023

Marile magazine pun la dispoziția românilor produse BIO. Se găsesc la raft fructe bio, legume bio, lactate bio, precum și carne și preparate bio. Aparent, produsele BIO seamănă cu cele ordinare, numai că prețul celor din urmă este mai mare. Astăzi vă dezvăluim de unde provine carnea BIO din magazinele LIDL România. Detaliul de pe etichetă la care să fii atent.

Ce înseamnă produse BIO. Lidl dezvăluie clienților motivele pentru care să cumpere acest gen de produse

Retailerul german Lidl pune la dispoziția românilor o întreagă gamă de produse BIO în magazinele sale din toată țara.

Produsele BIO care se regăsesc la Lidl sunt foarte multe. Se găsesc fructe, legume, cafea, mezeluri, vin, dulciuri…etc, toate purtând eticheta BIO.

Ce înseamnă produse BIO, de fapt

„Vrem să avem grijă de tot ce-i mai bun: de sănătatea clienților noștri, dar și de mediul înconjurător. De aceea, încercăm să îmbogățim permanent gama noastră de produse bio.

Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic, fertilizatori și pesticide chimice, stimulatori de creștere, hormoni sau antibiotice”, anunță retailerul german pe pagina proprie de internet.

Lidl respectă Planeta

În plus, Lidl România mai anunță pe site-ul propriu că punând în vânzare acest gen de produse Planeta este respectată așa cum trebuie. Produsele bio protejează resursele, printre care și solul.

„Din respect pentru Planetă, produsele bio contribuie la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului”, mai anunță retailerul german Lidl.

Ce mezeluri BIO găsești la Lidl

Astfel, românii au la dispoziție un tip de mezel, respectiv crenvurști Vinezi de porc BIO. Aceștia sunt ambalați la caserole de 200 de grame. De asemenea, la Lidl se mai regăsește un sortiment pe care se regăsește eticheta BIO.

Este vorba despre carne tocată de porc și de vită. Carne tocată vită-porc BIO 15% gras, este disponibilă la raft ambalată la caserole de câte 350 de grame.

Lidl are și produse lactate bio

Românii care sunt dispuși să cheltuie mai mulți bani în speranța că vor mânca produse mai sănătoase trebuie să știe că la Lidl sunt diponibile și lactate bio. La rafturi se regăsește unt bio, lapte bio, precum și iaurt bio.

Când vine vorba de dulciuri, la Lidl se găsesc biscuiți bio, înghețată bio, precum și o băutură din soia, tot cu eticheta bio pe ea. Nu în ultimul rând, la Lidl poți găsi bulion, paste, cafea, gem, fructe și legume, ouă….etc, toate având pe ele eticheta BIO.

De unde provine carnea bio de la Lidl, de fapt

„În acest moment, la împlinirea a cinci ani de prezenţă pe piaţa de retail din România, avem peste 100 de colaboratori din România, pentru diverse categorii de produse pe care să le oferim clienţilor noştri. Legumele şi fructele nu sunt însă singurele produse proaspete care provin din România. Carnea proaspătă din magazinele Lidl provine aproape în totalitate (aproximativ 90%) de la furnizori din ţara noastră, precum şi o bună parte dintre lactate şi mezeluri, ouă sau pâine“, dezvăluie oficialii retailerului german.