27 feb. 2019 | 14:55

Dragnea, întrebat despre victoria Codruței Kovesi în Parlamentul European: „I don’t speak English”

Știri generale
Dragnea, întrebat despre victoria Codruței Kovesi în Parlamentul European: „I don't speak English”

Liviu Dragnea a stârnit amuzamentul jurnaliștilor și critici vehemente în Parlament din partea opoziției după ce a răspus „I don’t speak English” unei jurnaliste străine care încerca să obțină o reacție de la șeful PSD despre faptul că Laura Codruța Kovesi a devenit favorită pentru funcția de procuror-șef al Uniunii Europene.

Președintele Camerei Deputaților a fost abordat de jurnaliști pe holurile Parlamentului. Liderul PSD a ingorat întrebările în limba română dar a reacționat la insistențele unei jurnaliste străine.

„I don t speak english” a replicat Liviu Dragnea în momentul în care a fost întrebat ce părere are despre votul pentru funcția de procuror șef european din comisia pentru Libertăți Civile – LIBE – din Parlamentul European, unde Codruța Kovesi a ieșit învingătoare în fața celorlalți doi candidați.

Șeful PSD a refuzat dialogul și a zâmbit la insistențele jurnalistei străine. Potrivit înregistrării publicate de agenția de știri Mediafax, a ingorat și întrebările în limba română.

După ce marți seară a adunat cele mai multe voturi în Comisia pentru Buget – CONT – a Parlamentului European, Laura Codruța Kovesi a primit miercuri cele mai multe voturi în comisia pentru Libertăți Civile – LIVE –  și anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert, procuror francez a primit 22 de voturi iar candidatul german,  Andres Ritter, un singur vot.

 

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Oana Roman, jignită fără precedent. Marius Elisei și-a ieșit din fire
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Putin a dat ordin. S-a activat în toată Rusia. Decizie în premieră absolută
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro