De la Realitatea, direct în PNL. Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan

de: Madalina Moraru
28 11. 2019

Una dintre cunoscutele prezentatoare TV, de la Realitatea, a ajuns să fie cooptată de vicepremierul Raluca Turcan pentru o funcție importantă, fiind vorba de cea de consilier. Cea care a anunțat această mutare a fost Sorina Matei, prin intermediul contului său oficial de Facebook.

Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan?

Alegerile prezidențiale de weekendul trecut au adus și câteva schimbări esențiale, la nivelul actualei guvernări. În cadrul celui de-al doilea scrutin electoral, de pe 24 noiembrie, Raluca Turcan a mers să voteze la Sibiu, la fel ca Prima Doamnă a României. Aceasta a mers la secția de votare ce fusese amenajată la Colegiul Național „Octavian Goga”, din Sibiu.

De curând a fost anunțat că vicepremierul Raluca Turcan va avea parte de consilierea Marinelei Mititelu, de la Realitatea Plus, realizatoareai TV fiind-i oferit acest post deosebit de important. Sorina Matei a fost cea care a făcut marele anunț, de curând, despre colega de la Realitatea, prin intermediul rețelelor sociale, spre surpriza telespectatorilor care îi urmăresc activitatea acesteia din mediul online.

Marinela Mititelu, de la Realitatea TV, este cea mai nouă consilieră a vicepremierului Raluca Turcan

„Noua consilieră a vicepremierei Turcan. Marinela Mititelu, de la Realitatea tv. Pe model Rareș Ruj Roz. A aterizat din platou tv – Realitatea tv, turul 2 al alegerilor prezidenţiale, direct în Guvernul României pe bani publici. Pentru că…obiectivitate, imparţialitate, independenţă. Înțeleg că în Guvern amândouă căutau nu știu ce «softuri israeliene» pentru monitorizarea activității vicepremierei pe tot ce înseamnă presă și internet în România, cine ce zice, scrie, respiră despre mirobolanta vicepremieră.

Acum nu știu ce i-a zis Hellvig fam Turcan, că nici pe ăla nu-l duce mintea mult, dar softul Pegasus, israelian, este folosit la spargeri de telefoane, de MBS/ Arabia Saudită de exemplu, nici DNA nu-l are. Și ăla nu e pentru monitorizare de imagine de presă a ilustrei vicepremierei și gafele sale de Vio. E pentru monitorizare de civilians (n.r.: cetățeni)”, a fost mesajul jurnalistei Sorina Matei, publicat pe Facebook, potrivit știripesurse.ro.