12 oct. 2023 | 12:57

De la mărire la decădere: cum a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere. Avea iaht, conac, milioane de euro și femei frumoase, acum nimic

Monden
De la mărire la decădere: cum a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere. Avea iaht, conac, milioane de euro și femei frumoase, acum nimic
Avea iaht, conac, milioane de euro și femei frumoase. Cum a pierdut Irinel Columbeanu toți banii. Ce greșeală a făcut.

Ieri milionar cu iaht, conac și înconjurat de multe femei frumoase; astăzi internat într-un azil, fără să își poată plăti datoriile. Declinul este surprinzător pentru mulți dintre cei care i-au cunoscut perioada de glorie. Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea declarată în 2003, când candida la Primăria București.

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil

În anul 2003, când a candidat la Primăria București, Irinel Columbeanu a trebuit să își declare averea, menționând în document mai multe bunuri, printre care un teren de 20 de mii de metri pătrați într-o zonă foarte scumpă de lângă capitală, ceasuri de zeci de mii de euro, un iaht și un conac.

Declinul fostului om de afaceri este mai vizibil ca niciodată, Irinel Columbeanu mutându-se la un azil unde cândva era internat tatăl său. Este vorba despre Fundația Sfântului Ioan, deținută de Ion Cassian, la care locuiește de doar câteva săptămâni.

Ce avere a avut milionarul de la Izvorani

A luat această decizie singur, potrivit mărturisirilor sale, după ce a pierdut toată averea câștigată de-a lungul anilor. În anul 2006, avea circa 60 de milioane de euro. Un an mai târziu, a atins o avere estimată la 150 de milioane de euro, pentru ca în anul 2009 să rămână în conturi cu doar 7 milioane de euro.

Totul s-a pierdut. Din abundența în care trăia odinioară fostul milionar de la Izvorani nu s-a ales altceva decât praful. Luxul și femeile frumoase care îl înconjurau odată a rămas doar o amintire frumoasă pentru Irinel Columbeanu, care în 2003, când candida la primărie, declara proprietăți remarcante.

Iaht, conac și alte proprietăți de lux

Potrivit unui document identificat de NewsWeek, Irinel Columbeanu deținea, în urmă cu două decenii, un teren de 20 de mii de metri pătrați la Ciolpani, o zonă foarte scumpă din apropierea capitalei, un iaht, un conac de peste 1 mie de metri pătrați, dar și ceasuri de zeci de mii de euro.

La Izvorani, Irinel Columbeanu trăia într-o locuință de lux, de 1.100 de metri pătrați. Ceasurile declarate de fostul milionar se ridicau la suma de 40 de mii de euro. Mai deținea, potrivit documentului ce poate fi vizualizat în galeria foto, un apartament, o garsonieră, iar în conturi avea o sumă de 60 de mii de euro.

Greșeala ce avea să-l coste toată averea

În declarația de avere a lui Irinel Columbeanu se poate observa că terenurile pe care le deținea au fost puse gaj pentru un împrumut. Poate că, dacă nu ar fi făcut acest lucru, nu ar fi pierdut toți banii. Veniturile încasate pe terenurile scumpe au fost investite în firma Turbocim, de la Târgu Cărbunești.

Spera că fabrica în care a investit va produce ciment minune și afacerea se va dezvolta remarcabil. Doar că o greșeală făcută de Irinel Columbeanu avea să-i aducă sfârșitul bunăstării. Firma a prezentat, în perioada anilor 2008-2010, datorii de 12 milioane de lei.

Marele regret al lui Irinel Columbeanu

„Nu aș mai face acea fabrică de la Târgu Cărbunești. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. A fost lipsa de fonduri care, până la urmă, a generat tocarea întregii mele averi”, a declarat fostul milionar.

Firma Turbocim, de la Târgu Cărbunești, a fost închisă în anul 2013. Din acest punct a început declinul financiar al fostului milionar Irinel Columbeanu, care în primă fază s-a mutat cu chirie într-o garsonieră din București, după care a ales să se stabilească la Fundația Sfântului Ioan.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro