De ce vedetă s-a îndrăgostit Viviana Sposub la prima vedere: „George, să nu te superi!”

De ce vedetă s-a îndrăgostit Viviana Sposub la prima vedere: „George, să nu te superi!”
De ce vedeta s-a indragostit Viviana Sposub la prima vedere George, sa nu te superi

Viviana Sposub, finalista „Bravo ai stil! Celebrities”, va fi prezentatoarea matinalului de la Kanal D, alaturi de Bursucu’ și George Tanase. Diva în vârstă de 24 de ani a vorbit recent despre noul său proiect și despre schimbările din viața ei. În cadrul interviului, frumoasa prezentatoare a făcut o mărturisire care îl va pune pe gânduri pe iubitul ei Geroge Burcea.

Viviana Sposub: „Sunt extrem de fericită pentru noua etapă din cariera mea”

Să fie în lumina reflectoarelor nu este ceva nou pentru Viviana. Tânăra are experiență în domeniul televiziunii. În trecut frumoasa brunetă a lucrat ca prezentatoare a rubricii meteo, ulterior pe postul de co-prezentatoare într-o emisiune TV, a participat la „Ferma”, concurs în cadrul căruia l-a cunoscut pe iubitul ei, actorul George Burcea, iar ultimul proiect a fost competiția de fashion „Bravo ai stil! Celebrities”, unde a ajuns în finală.

De acum, însă, iubita lui George Burcea va fi implicată într-un nou proiect. Viviana va prezenta matinalul de la Kanal D, alături de colegii ei Adrian Cristea alias Bursucu`și George Tănase, unul dintre cei mai apreciați comendianți din mediul online.

În curând, îmi voi petrece fiecare dimineață, de luni până vineri, alături de Bursucu și George Tănase, și alături de telespectatori! Sunt extrem de fericită pentru noua etapă din cariera mea și simt că va fi un proiect care îmi va aduce multă împlinire.

E o binecuvântare ca jobul pe care îl ai să îți placă la nebunie și să fie cel pentru care te-ai pregătit de-a lungul anilor. Mă bucur să revin în calitatea de prezentator TV și abia aștept să văd ce provocări îmi rezervă acest proiect.”, a declarat Viviana pentru Click!.

„Nu mă așteptam să primesc atât de repede o ofertă pentru un alt proiect”

Vedeta spune că deși își dorea să continue în televiziune după terminarea emisiunii „Bravo ai stil! Celebrities”, nu s-a așteptat ca noul proiect să vină atât de repede.

Îmi doream ca după proiectul “Bravo, ai stil!” să continui drumul meu în televiziune, dar vă recunosc că nu mă așteptam să primesc atât de repede o ofertă pentru un alt proiect. Acest lucru nu îmi demonstrează decât că implicarea și eforturile mele au dat roade, iar abilitățile de care am dat dovadă în timpul emisiunii “Bravo, ai stil!” nu au fost trecute cu vederea.”, a mai spus vedeta.

Viviana Sposub, declarații picante. De ce vedetă s-a îndrăgostit

Viviana spune că se înțelege de minune cu noii săi colegi și promite că împreună cu ei îi va face pe oameni să nu se dezlipească din fața micilor ecrane.

Când am primit propunerea, nu știam care sunt potențialii colegi. Am dat apoi o probă cu Bursucu’ și George Tănase și pot spune că a fost dragoste la prima vedere (Burcea, să nu te superi!). Energia dintre noi a fost atât de bună încât ne-am dat seama imediat că vom forma o super echipă!

„Cu siguranță ne vom simți cu toții bine dimineața”

Formatul de matinal este deja cunoscut publicului, dar cred că ceea ce îi va atrage pe telespectatori este formula. Formula magică! Toți trei suntem extrem de energici și ne completăm atât în viața de zi cu zi, cât și atunci când suntem în platoul de filmare.

Treaba asta se simte! Oamenii vor să râdă, oamenii vor să își înceapă ziua cu voie bună și caută alți oameni alături de care să facă asta. Noi vom fi acei oameni, cel puțin de luni până vineri, și cu siguranță ne vom simți cu toții bine dimineața!”, a mai spus Viviana.

Matinalul „Dimineața cu noi”, va fi difuzat la Kanal D zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 08:00.

Urmăriți Playtech.ro și pe