De ce trebuie să pui o monedă sau un inel în tortul aniversar. Ce înseamnă dacă pică în felia ta

De ce trebuie să pui o monedă sau un inel în tortul aniversar. Ce înseamnă dacă pică în felia ta
Tortul aniversar. Ce superstiții sunt legate de acesta

Multe superstiții sunt legate de tortul aniversar, însă puțini știu de ce este bine să fie amplasată o monedă în acesta. De asemenea, există persoane care pun un inel în prăjitura respectivă, așteptând să vadă ce invitat primește obiectul. Află tot ce trebuie să știi despre aceste obiceiuri:

Superstiții despre tortul aniversar. Ce trebuie să faci când îți sărbătorești ziua

În momentul în care te pregătești de petrecerea aniversară, îți dai seama că tortul este cel mai important, el fiind legat de un moment emoționant. Toată lumea se strânge în jurul tău, apropiații te îmbrățișează și îți urează de bine, iar cei mai mulți abia așteaptă să guste dintr-o felie de prăjitură.

Nu trebuie să te gândești doar la crema tortului sau la greutatea pe care trebuie să o aibă pentru a mulțumi pe toată lumea, ci și la câteva superstiții. Ziua ta de naștere te poate ajuta să scapi de diferite probleme, dar și să atragi norocul sau câteva vești extraordinare.

Ce obiecte trebuie să fie puse în tort, de fapt

În special, foarte mulți oameni abia așteaptă să sufle toate lumânările poziționate pe tort, pentru a pune o dorință secretă. În cazul în care persoana care își aniversează ziua reușește să le stingă pe toate, atunci visul o să i se îndeplinească! Cu toate acestea, nimeni nu trebuie să afle ce își dorește.

Pe lângă tradiția care are legătură cu lumânările, mai există câteva obiecte care ar trebui să fie puse în tortul aniversar. În cazul în care te pregătești să îți sărbătorești ziua de naștere, este necesar să nu uiți de obiceiul care are legătură cu o monedă! Se spune că aceasta o să îl ajute pe cel care o găsește.

Inel sau monedă în tortul aniversar. Ce semnifică aceste obiecte, invitații tăi o să fie extrem de fericiți

Astfel, persoana care găsește moneda din tort o să aibă parte în curând de bogăție. Cu toate acestea, ea trebuie să fie poziționată cât mai la vedere, pentru a nu exista probleme. Invitații o să se bucure enorm de această tradiție, mai ales pentru că mulți o să caute obiectul respectiv.

În același timp, poți să adaugi un inel în tortul aniversar. Motivul? Persoana care îl găsește este următoarea din cercul de invitați care o să se căsătorească. În cazul în care aceasta este deja cununată, atunci o să aibă parte de foarte mult noroc. Acest semn o să o bucure enorm!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI