12 oct. 2022 | 20:24

De ce spune Mircea Bravo că munca sa nu poate fi inclusă la capitolul stand-up comedy? „Nu văd mai nicio legătură” EXCLUSIV

Monden
De ce spune Mircea Bravo că munca sa nu poate fi inclusă la capitolul stand-up comedy? „Nu văd mai nicio legătură” EXCLUSIV
Ce spune Mircea Bravo despre munca sa. Consideră că este entertainer, iar activitatea sa nu se încadrează la stand-up comedy.

Mircea Popa, alias Mircea Bravo susține că genul său de comedie cu care reușește să binedispună sute de mii de oameni nu face parte parte din genul stand-up comedy, unul cu care a cochetat și el cândva, e drept când era ceva mai tânăr. La 33 de ani, Mircea Bravo e de părere că genul său actual, acela de „entertainer”, cum îl definește chiar el, e cel care îl prinde cel mai bine.

Ce spune Mircea Bravo despre munca sa

„Nu văd mai nicio legătură cu genul de stand-up comedy în ceea ce fac eu și prietenii mei. De ani buni prefer micile comedii, genul de farse să le spunem, bine gândite ca subiect, nici prea lungi, nici prea scurte, care de cele mai multe ori sunt inspirate din viață, regizate și jucate”, susține Mircea Bravo pentru redacția Playtech-Impact, în încercare de a-și motiva despărțirea de genul de stand-up comedy.

Mircea Bravo, care nu ezită să admită că de multe ori se inspiră chiar din întâmplările pe care le-a trăit el personal sau apropiați foarte dragi. Iar modul în care el și colegii lui le transpun în diferite montări, cu scenario și regie bine alese, se bucură de un impact major.

„Asta e ceea ce-mi place să fac, să interacționez cu oamenii și să le propun diverse subiecte de gândit, întodeauna însă într-o notă în care comedia are mai mereu câte ceva de spus!”, adaugă Mircea Bravo.

Iar pentru asta nu a ezitat să ia contact nu doar cu românii din țară, dar și cu cei din diaspora, fie că a fost vorba despre cei din Italia, Spania, Anglia, Franța, Ungaria sau Austria. Deseori, printre români erau amestecați și străini, care se distrau la fel de copios.

„Mă gândesc și la ce va urma”

Iar asta, maniera în care el și amicii săi au crescut, i-a dat posibilitatea să treacă la faza următoare, cea în care a propus țării un lung-metraj. Așa s-a născut ideea peliculei „Mirciulică”, una care în această toamnă a prins foarte bine și care i-a oferit șansa să se gândească la următorul.

„Succesul de care se bucură deja acest prim film m-a făcut să mă gândesc și la ce va urma. Va fi un film despre nunta la români. E inspirat din ceea ce se întâmplă în general pe la nunțile noastre, din diversele tradiții și obiceiuri. Le-am observat și am încercat să-mi pun anumite întrebări. Inclusiv la nunta mea au existat așa ceva, ca să nu cumva să supărăm pe cineva. Dar în film vom putea face ceva haz de anumite situații”, susține Mircea Bravo.

Ca și în „Mirciulică”, e foarte probabil ca și pelicula următoare parteneră să-i fie din nou „bunica”, așa cum o știe o țară întreagă, dar care nu-i este deloc bunică, tanti Lenuța de la Chinteni. O femeie dintr-o bucată care atunci când a ajuns recent în București și a trebuit să stea aproape o oră în taxi, pentru a ajunge la premiera bucureșteană a filmului, a fost mirată minute bune de aglomerația din Capitală și de numărul mare de oameni care se aflau la ora respectivă la volanul propriilor mașini.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
Capital.ro
Orașul din România în care se află cea mai frumoasă stradă din Europa
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DILEMA pe care o au toți românii. Care e PLURALUL pentru pască?
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro