06 apr. 2023 | 18:04

De ce să te speli pe față cu apă minerală, de fapt. Beneficiile pe care le are asupra tenului tău

Diverse
De ce să te speli pe față cu apă minerală, de fapt. Beneficiile pe care le are asupra tenului tău
De ce să te speli pe față cu apă minerală

Află, din rândurile de mai jos, de ce ar trebui să începi să te speli pe față cu apă minerală. Este un truc la care apelează femeile din Asia de generații întregi și adoptat în ultima perioadă de doamne și domnișoare din aproape toate colțurile lumii. Ce beneficii are pentru ten.

De ce ar trebui să începi să te speli pe față cu apă minerală

Când vorbim despre trucuri pentru frumusețe și îngrijirea pielii, femeile asiatice sunt considerate experte. Au un ten imaculat, lipsit de riduri, ce nu le trădează vârsta. În ultimii ani, tot mai multe doamne și domnișoare din aproape toate colțurile lumii au început să le aplice tehnicile, iar rezultatele nu au dezamăgit.

Un ajutor de nădejde dar neașteptat în îngrijirea tenului este apa minerală. Există tinere care au dezvăluit că au scăpat de acnee folosind acest truc.

În primul rând, trebuie să știi că apa minerală are un pH acid de 5,5, potrivit pielii de pe față, în timp ce apa de la robinet are un pH-ul 7, ceea ce poate afecta stratul de suprafață al tenului, cauzând uscăciune și iritații.

Prin producerea vasodilatației, apa minerală poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce înseamnă o mai bună oxigenare a țesuturilor.

Te-ar putea interesa și: Nu-ți place să bei apă? 10 recomandări prin care vei face totul să fie mai simplu

Ce beneficii are

Specialiștii precizeză că trucul nu este tocmai recomandat celor cu piele sensibilă. În cazul lor, va dura o vreme până când pielea de pe față se va obișnui cu lichidul acid, deci rezultatele o să apară mai greu.

Un alt motiv pentru care să te speli pe față cu apă minerală este că aceasta ajută la stimularea regenerării țesutului epitelial, datorită acțiunii sale de dilatare a vaselor de sânge.

În cazul japonezelor, un alt secret al frumuseții fără vârstă este alimentația. În cartea sa, „Femeile japoneze nu îmbătrânesc și nu se îngrașă”, autoarea Naomi Moriyama a explicat fenomenul, dezvăluind că acestea nu urmează vreo dietă strictă, ci un stil de viață sănătos.

„Este vorba mai mult despre o cultură şi nu neapărat despre o dietă, un stil de viaţă sănătos, care nu implică numai mâncare sănătoasă!”

Din meniul lor zilnic nu lipsesc: orezul, fructele de mare, peștele, algele, supele tradiționale, ceaiurile bogate în antioxidanți.

Mai multe detalii, aici: Secretul japonezelor care nu se îngrașă și nu îmbătrânesc. Alimentele pe care le consumă

Parteneri
Primele imagini cu Iancu Sterp în costum de mire. Fratele lui Culiță radiază de fericire
Redactia.ro
Bărbatul care a fost cel mai mare escroc din istorie. Cum a reușit să vândă Turnul Eiffel la fier vechi
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Un ingredient banal curăță perfect. E ieftin și lasă casa Lună
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Se schimbă Codul Rutier! Noua regulă se aplică de astăzi, 27 octombrie
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a confirmat! Seniorii primesc o nouă majorare: Este o noutate a acestei legi a pensiilor
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro