De ce s-au despărțit două vedete Kanal D. S-a aflat motivul real: ”Atunci ne-am certat și n-am mai vorbit”

De ce s-au despărțit două vedete Kanal D. S-a aflat motivul real: ”Atunci ne-am certat și n-am mai vorbit”
Cine sunt vedetele de la Kanal D care s-au despartit timp de 3 zile

Două dintre cele mai iubite vedete de la Puterea Dragostei s-au împăcat după ce s-au despărțit timp de trei zile. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi amorezi și care a fost principalul motiv care a dus la ruptura dintre ei doi. Amorezii au rupt tăcerea și au dat cărțile pe față.

Cine sunt vedetele de la Kanal D care s-au despărțit

Cu toții știm că Aya și Andrei formează unul dintre cele mai iubite cupluri din cadrul emisiunii Puterea dragostei. Invitați în platoul emisiunii „Totul pentru Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, cei doi amorezi au vorbit despre relația lor și planurile de viitor pe care le au. Andrei și Aya au traversat o perioadă dificilă în relația lor, înainte să părăsească competiția împreună.

Cele două vedete de la Kanal D au trecut printr-o despărțire de trei zile, iar marea împăcare a avut loc în momentul în care s-au dus împreună în Republica Dominicană. Frumoasa Aya a mărturisit că are încredere în iubitul ei și și-a dat seama că partenerul ei nu este interesat de alte femei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este atât de sigură pe relația lor.

„Mă gândeam că zilele în care am stat despărțit poate a vorbit cu altă fată, dar a fost băiat cuminte”, a dezvăluit Aya în cadrul emisiunii Totul pentru Puterea dragostei by Cornelia Ionescu de la Kanal D.

Adevăratul motiv pentru care Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au despărțit timp de 3 zile

Aya de la Puterea dragostei a mărturisit care a fost motivul real pentru care cei doi parteneri s-au despărțit. Se pare că frumoasa blondină s-a simțit controlată de Andrei, care a venit până în România după ea, deși ea plecase într-o excursie cu prietenele sale. Aya a declarat că a simțit, prin acest gest, că iubitul ei nu a avut încredere în ea.

„Am avut vacantă de câteva zile să venim în România, doar fetele. Deodată m-am trezit cu Andrei în România. Nu că nu mi-aș fi dorit să fie cu mine, doar că m-am simțit controlată. Atunci ne-am certat și n-am mai vorbit”, a mai spus frumoasa blondină, în platoul WOWbiz.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe