De ce s-a apucat Andreea Raicu, la 42 de ani. A renunțat la televiziune și s-a dedicat total acestui domeniu

De ce s-a apucat Andreea Raicu, la 42 de ani. A renunțat la televiziune și s-a dedicat total acestui domeniu
De ce s-a apucat Andreea Raicu, la 42 de ani

Andreea Raicu a lăsat în urmă televiziunea și s-a dedicat unui domeniu complet diferit. Fosta prezentatoare TV poate fi găsită pe Youtube, are un magazin și o revistă online, dar și linii de haine care îi poartă numele. Ce urmează acum?

De ce s-a apucat Andreea Raicu, la 42 de ani

Andreea Raicu a intrat în lumea reflectoarelor ca model, câștigând câteva concursuri importante, apoi a ales televiziunea, loc unde s-a consacrat, căci a prezentat emisiuni celebre de divertisment, precum ”Big Brother” și ”Megastar”. Vedeta este cunoscută ca un ”fashion icon” ce promovează stilul de viață sănătos și bunul gust în vestimentație.

În timp ce activitatea sa primordială era televiziunea, Andreea a devenit ușor, ușor și stilist pentru diferite reviste de modă, lansând apoi colecții împreună cu designeri consacrați români. Mai mult, fosta prezentatoare TV a susținut de-a lungul vremii și proiecte caritabile, fiind membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun sprijinit de Organizația Salvați Copiii.

De ce s-a apucat Andreea Raicu, la 42 de ani. A renunțat la televiziune și s-a dedicat total acestui domeniu
Andreea Raicu și noul său proiect

Acum, Raicu își îndreaptă privirea spre un al domeniu. Vedeta și-a anunțat lansarea programului de mentorat pentru femei Woman4Women, care este și primul program de acest gen din țară. Acesta are ca scop să redea încrederea femeior în ele și să devină conștiente de forța lor interioară. Mai precis, misiunea brunetei este ca, prin intermediul celor 10 webminarii LIVE, care au loc săptămânal, să inspire și ajute doamnele care visează să aducă echilibrul în viața lor.

Vedeta își dorește să devină un sprijin pentru femeile care îi cer ajutorul

„Prin intermediul Woman4Women, îmi doresc să împart cât mai multe din ceea ce am învățat în urma călătoriei către mine, care a început în urmă cu 8 ani în India, a experiențelor de viață și a cursurilor pe care le-am urmat. Îmi doresc să devin un suport pentru tine, să te ajut să te înțelegi mai bine, să îți ofer instrumente pe care să le integrezi în viața ta de zi cu zi.

Întâlnirile săptămânale, pe langă faptul că sunt un suport, te ajută sa simți că nu ești singură, te ajută să găsești raspuns la întrebările care te apasă, să înțelegi de ce faci ceea ce faci, să iei deciziile pe care îți este atât de greu să le iei, să ai curajul să faci alegerile bune pentru tine, fără să regreți nimic”, a declarat vedeta.

Urmăriți Playtech.ro și pe