De ce nu se poate înregistra filosoful Mihai Șora pe site-ul Tarom

De ce nu se poate înregistra filosoful Mihai Șora pe site-ul Tarom

Filosoful Mihai Șora s-a plâns că nu se poate înregistra pe site-ul Tarom pentru că…este prea în vârstă.

Filosoful Mihai Șora, care se pregătește să împlinească în noiembrie 103 ani, s-a plâns că nu se poate înregistra pe site-ul Tarom. Mai exact, nu-și poate face operațiunile de check-in online pentru că operatorul nu permite celor născuți în 1916 să se înregistreze.

Mihai Șora și-a făcut public „of-ul” pe Facebook. ”

„Dragă Tarom, roboţelul dumitale nu-mi îngăduie să scriu «1916» la anul naşterii. Nu vrea mai jos de «1919». Eşti bună să-i lungeşti circuitele? Scroll down, sus inimile. Mulţumesc. Un călător de 100+ #păsări-lăţi-lungilă“, a fost mesajul său.

De ce nu poate Mihai Șora să se înregistreze online și ce răspunde Tarom

Mihai Șora e născut pe 7 noiembrie 1916, așadar anul acesta va împlini vârsta de 103 ani. Numai că cel mai „vechi” an pe care Tarom în permite la check-in este…1919. După ce filosoful s-a plâns pe Facebook de această problemă, a venit un răspuns și din partea companiei aeriene.

„La mulți ani și să fiți sănătos! Ne cerem scuze, să nu vă supărați pe noi! Rezervările se pot face pentru orice vârstă. Problema este la check-in online. Dacă ne spuneți printr-un mesaj privat codul rezervării, vă ajutăm noi. Și scuze încă o dată!”.
Reacție Tarom

Filosoful Mihai Șora este o prezență constantă la protestele din Piața Victoriei. În ciuda vârstei înaintate, el a mers de multe ori să protesteze în fața Guvernului. S-a declarat un critic al actualei puteri și a spus, în repetate rânduri, că societatea civilă trebuie să ia atitudine.

Oamenii care vin să protesteze împotriva hoției, a corupției ucigașe, oamenii aceștia care trăiesc, chinuiți de dor, departe de casă, sunt, poate, aceiași care au stat odinioară la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, așteptând să voteze. Cei care vin astăzi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertății, care știu ce înseamnă munca cinstită și demnitatea. Oamenii aceștia vin acasă pentru că își iubesc țara, pentru că le pasă”, era unul dintre mesajele postate pe Facebook de Mihai Șora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI