De ce nu s-au căsătorit Shakira şi Pique, de fapt. Detaliul dezvăluit de curând de artistă. Foto

de: Bișinicu Andreea
13 02. 2023

Shakira și Gerard Pique au trăit o poveste de dragoste furtunoasă, în lumina reflectoarelor, timp de 12 ani de zile. Deși au avut o familie frumoasă, alături de cei doi copii ai lor, Milan și Sasha, artista columbiană și fostul fotbalist de la FC Barcelona nu au ajuns niciodată în fața altarului.

Motivul pentru care Shakira nu s-a măritat niciodată cu Pique

Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut înainte de Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud din 2010, când artista filma videoclipul pentru piesa „Waka Waka”, melodia devenind imnul oficial al competiției sportive.

Timp de 12 ani, faimoasa cântăreață și fostul fotbalist au avut o relație frumoasă și prosperă care, din nefericire, a luat sfârșit în urma infidelității fostului mare sportiv.

Artista de origine columbiană a decis să se despartă de tatăl copiilor săi, după ce starul celor de la FC Barcelona a tradus-o pe fosta lui parteneră de viață cu o blodină mult mai tânără decât el.

Deși au format o familie timp de mai bine de un deceniu, iar fanii se așteptau să își unească destinele, Shakira și tatăl băieților ei nu s-au căsătorit niciodată în fața ofițerului stării civile.

Întrebată în nenumărate rânduri de ce nu a vrut niciodată să îmbrace rochia de mireasă, Shakira declara, acum ceva timp, că prefera să mențină flacăra relației vie, fără obligativitatea de a semna un act oficial la notar.

„Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept ‘iubita lui’. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său. Vreau să mă vadă ca pe prietena lui.”, mărturisea Shakira în timpul relației cu Gerard Pique.

Citește și Rivala Shakirei trăiește un coșmar, după ce Gerard Pique a „oficializat” relația. De ce a ajuns la spital Clara Chia Marti

Iubita lui Gerard Pique, însărcinată?

Zvonurile care au apărut, recent, în presa spaniolă i-ar fi aplicat lovitura de grație Shakirei. Potrivit jurnaliștilor de la Music Mundial, Clara Chia Marti, iubita lui Gerard Pique, ar fi însărcinată cu primul copil al cuplului.

„Relația controversată dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti continuă să genereze foarte multe comentarii. Acum, un reputat jurnalist argentinian susține că cei doi așteaptă primul lor copil.

Vestea, dezvăluită de cunoscutul jurnalist Gustavo Ceriani, vine ca un șoc pentru toți admiratorii Shakirei. Gerard Pique și Clara au fost fotografiați la o farmacie, în timp ce cumpărau un test de sarcină.

Poza a fost făcută în secret, iar Ceriani susține că farmacista i-a confirmat că le-a vândut celor doi un test de sarcină.”, notează sursa citată.

Citește și „M-ai lăsat vecină cu soacra”. Filmarea în care mama lui Gerard Pique pare că o agresează pe Shakira i-a șocat pe fanii artistei – VIDEO