De ce nu o mai lasă Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii. Mesajul tranșant al omului de afaceri pentru fosta soție. EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
18 10. 2021

Un nou prilej de circotecă în familia foștilor soți Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Omul de afaceri spune că nu-i dă copiii pentru că nu este vaccinată. Se pare că nu este deloc pace între foștii soți Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană.

Un nou război între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

Fostul cap al familiei e decis să încalce o nouă decizie a instanţei, după cea care îl obliga ca de două ori pe an să stea alături de fosta sa jumătate, de ziua copiilor lor, Maximus și Eduard. De data aceasta totul are legătură și cu situația pandemică generală din țară.

”Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze.

De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă < gândacul>  în casă! Și dacă vine < gândacul>, gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru!”, a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Ordonanță președințială ce-i dă dreptul să-și vadă copiii

La aflarea deciziei fostului ei soț, Adriana Bahmuțeanu a cerut o decizie a instanței în acest caz. Și a obținut o ordonanță președințială ce-i dă dreptul să-și vadă copiii de două ori pe lună. Însă Silviu Prigoană nici chip să se dea bătut.

„Ani buni nu am avut nevoie de nicio decizie a instanței pentru a-i da copiii. Mai bine zis, a-i împinge să-și vadă rudele dinspre familia maternă, fiindcă copiii au trecut și pe la mama Adrianei Bahmuțeanu, dar și pe la alte rude ale acesteia.

Numai că de data asta, datele problemei sunt complet schimbate. Și nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, se ține tare pe poziție Silviu Prigoană.

Cu Protectia Copilului la Silviu Prigoană acasă

El ne-a descris și cum s-a consumat cea mai recentă întâlnire a Adrianei Bahmuțeanu cu copii ei:

„Doamna a venit la poarta casei mele, însoțită de un reprezentant al Protecției Copilului. Am ieșit cu copiii în poartă și am întrebat-o dacă și-a făcut vaccinul. Sau dacă are ceva împotriva portului măștii, căci cum ajung copiii la ea, cum le smulge măștile de pe față.

Ea a scăldat-o. Eu, nu! Am cerut să se consemneze în raportul celui de la Protecția Copilului despre acest amănunt, deloc de neglijat.

Și nu i-am dat niciun copil. Anunț public că nici nu o voi face până când doamna nu se va vaccina!”

”Recent a declarat în fața instanței că mama sa e suspectă de COVID”

În plus, Silviu Prigoană mai spune că fosta sa soția nu ezită să poarte masca de protecție”, de la nas și până la brâu”, în sălile de tribunal, atunci când instanța îi solicită prezența fizică, ceea ce demonstrează în opinia sa o anumită atitudine din partea acesteia față de regulile sanitare impuse în pandemie.

”Recent a declarat în fața instanței că mama sa e suspectă de COVID, atunci când judecătoarea a dorit să afle unde e persoana interpelată.

Și atunci eu cum să-mi permit în mod conștient să mă infectez?!”, s-a întrebat retoric Silviu Prigoană.

Alt scandal pe vaccinarea lui Maximus

El mai spune că ”această circotecă” comună va continua, fiindcă fiul cel mare, Maximus, tocmai a împlinit 14 ani. Și se pune problema vaccinării sale. Ori, în acest caz va fi nevoie de aprobarea ambilor părinți.

Să vedeți curând ce circ vom face și pe chestiunea asta cu Maximus. Dar nu am altă variantă, fiindcă știu că procedez bine!”, a conchis același Silviu Prigoană. El și fosta sa soție s-au căsătorit și au divorțat de cinci ori, din 2003 încoace.