De ce nu mai revine Carmen Harra în România. Anunțul neașteptat al clarvăzătoarei

De ce nu mai revine Carmen Harra în România. Anunțul neașteptat al clarvăzătoarei
De ce nu vrea Carmen Harra sa mai vina in Romania

Carmen Harra a spus de ce nu mai vrea să revină în România. Celebra prezicătoare spune că nu vrea să mai revină pe plaiurile mioritice pentru că există mulți oameni care o urăsc fără motiv. Aceștia ar fi violenți în exprimare și jalnici în gândire. De ce critici a avut parte Carmen Harra ultima dată din partea românilor, vedeți în rândurile de mai jos.

Carmen Harra nu vrea să mai știe nimic de România. De ce s-a supărat prezicătoarea pe români

Carmen Harra nu vrea să mai vină în țara în care s-a năcut după ce s-ar fi convins că nu este iubită de români. Cunoscuta prezicătoare spune că unii dintre români sunt violenți în expimare și nu gândesc mai deloc.

„Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire. Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a precizat Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra, criticată de români

Carmen Harra a fost profund dezamăgită și aspru criticată de români după ce a prevăzut că Andra și Cătălin Măruță se vor despărți.

După această predicție, Carmen Harra a primit mai multe critici din partea internauților, astfel că a simțit nevoia să lămurească situația și să clarifice ceea ce a vrut să spună, de fapt.

Carmen Harra spune că îi iubește pe Andra și Cătălin Măruță

Astfel, în cadrul unui mesaj postat pe rețeaua socială, vestitul psiholog și terapeut stabilit în SUA în prezent, a ținut să sublinieze că îi are la suflet pe Andra și pe Cătălin Măruță și că cele spuse de ea despre divorțul celor doi au fost interpretate greșit.

„Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă. Poți avea un divorț în codul vieții dar nu înseamnă că se va întâmplă. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami, este mesajul lui Carmen Harra transmis pe rețeaua socială.

Nu în ultimul rând, Carmen Harra susține că tot ceea ce încearcă să facă este numai bine, însă se pare că românii nu pot vedea acest lucru, fiind orbiți de o mentalitate învechită, cu care prezicătoarea nu poate rezona, astfel că a ales să se țină cât mai departe de țara natală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI