De ce nu ar mai participa Geanina Ilieș la Ferma de la PRO TV. A făcut dezvăluirea sinceră

De ce nu ar mai participa Geanina Ilieș la Ferma de la PRO TV. A făcut dezvăluirea sinceră
Motivele pentru care Geanina Ilieș nu ar mai participa, din postura de concurentă, la Ferma de la PRO TV

Fostă concurentă la ”Ferma vedetelor” și prezentator al emisiunii ”Gospodar fără pereche”, Geanina Ilieș s-a reîntors la marea iubire, sportul. Cu oameni din această sferă, preponderent, se întâlnește în cadrul noului său show difuzat de Pro TV. ”Hai să fim Super!” este proiectul care o motivează acum din toate punctele de vedere și o face să afirme ferm că nu s-ar mai întoarce niciodată la ”Fermă” din postura de participant.

Geanina Ilieș nu ar mai concura la Ferma de la Pro TV

Geanina Ilieș a fost parte a reality-show-ului ”Ferma vedetelor” în urmă cu două sezoane, când show-ul s-a filmat la Vila Klaus din munții Semenic. Vedetele care au acceptat acea provocare au îndurat multe: foame, dor și, cel mai aprig, frig, fiindcă au prins iarna când lovea mai tare.

Moderatoarea spune că nu ar repeta experiența din două motive: este o aventură care trebuie probată o singură dată în viață și noul proiect o satisface mai mult.

„Dacă te referi la reality show-ul Ferma, îţi spun din experienţă că se face o dată în viaţă! Să fiu concurentă, nu aş mai repeta! Ferma a fost o experienţă unică care a culminat cu moderarea emisiunii Gospodar fără pereche, iar acum lucrez la un proiect care mă motivează din toate punctele de vedere, “Hai să fim Super!””, a declarat prezentatoarea TV într-un interviu pentru Click.

Detalii despre emisiunea sa

„“Hai să fim Super” e mai mult decât o emisiune cu întrebări şi răspunsuri. Este o poveste despre esenţa ambiţiei. Nu descoperiţi neapărat o portretizare a vieţii numai cu succese, ci şi poveşti ale unor oameni care ne aduc aminte despre eşecuri iminente, despre muncă 7 zile din 7 şi despre sacrificiile pe care trebuie să le faci ca să ajungi departe.

Invitaţii vor vorbi, cu lux de amănunte, despre copilăria lor, familie, prieteni, persoanele care le-au remarcat talentul, începuturile carierei, cum au ajuns să practice sportul care i-a consacrat, dar şi despre performanţele pe care le-au înregistrat când au atins maturitatea şi recunoaşterea în cariera lor. Sunt oameni cu poveşti care pot fi oricând exemple pentru generaţiile viitoare”, a mai povestit vedeta pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI