De ce nu a plecat Adela Popescu în Thailanda pentru a fi alături de Radu Vâlcan. Prezentatorul filmează noul sezon „Insula Iubirii”: „Am luat toate variantele în calcul”

De ce nu a plecat Adela Popescu în Thailanda pentru a fi alături de Radu Vâlcan. Prezentatorul filmează noul sezon „Insula Iubirii”: „Am luat toate variantele în calcul”
De ce nu s-a dus Adela Popescu dupa Radu Valcan in Thailanda

Adela Popescu și-a învins multe frici, atunci când a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” în Republica Dominicană, unde a fost plecată alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei copii ai lor. De ce nu s-a dus blondina după tatăl băieților ei în Thailanda, acolo unde vedeta de la Antena 1 filmează pentru următorul sezon Insula Iubirii.

Motivul pentru care Adela Popescu nu l-a însoțit pe Radu Vâlcan în Thailanda

Adela Popescu se consideră o femeie extrem de norocoasă și împlinită pe toate planurile. Este frumoasă, deșteaptă, descurcăreață, modestă, are un suflet de aur și un simț dezvoltat al umorului.

Celebra blondină a acceptat cea mai mare provocare de la PRO TV, atunci când a plecat să filmeze „Sunt celebru, scoate-mă de aici” în Republica Dominicană, locație renumită a fi locul în care se desfășoară, an de an, competiția Survivor.

Prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a recunoscut că nu ar fi plecat în republica Dominicană, dacă nu ar fi avut ocazia să-și ia întreaga familie cu ea.

 

Recent, Radu Vâlcan a plecat spre Thailanda, acolo unde au început filmările pentru cel mai recent sezon Insula Iubirii, emisiune ce va rula, în curând, pe Antena 1.

Oricât de mult și-ar fi dorit să-l acompanieze, Adela Popescu nu s-a urcat în avion să-și urmeze soțul, deoarece nu a putut întrerupe orele de școală ale lui Alexandru, fiul lor cel mare.

„Nu aveam cum să plec. M-am gândit, doar că băiatul cel mare are școală. Tu crezi că nu am luat toate variantele astea în calcul? Dar nu s-a putut. Dacă aș fi vrut? Înnebunită.”, a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru ego.ro.

De ce anume i-a fost cel mai frică Adelei Popescu în Republica Dominicană

În ceea ce privește experiența ei de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Adela Popescu mărturisește că și-a învins frica de a sări de la mare înălțime, deși nu s-a putut încumeta să mănânce preparatele pe care concurenții au fost obligați să le deguste.

„Nu se putea mânca așa ceva, te rog să mă crezi. Nu exista așa ceva. În schimb, cu aruncatul de sus pentru mine a fost o surpriză, d-apăi pentru ceilalți. Știi că mie îmi este frică să zbor cu avionul și am zis că trebuie să fac asta.

Când m-am urcat pe schelă mi-am zis că nu are ce să mi se întâmple, mare lucru, însă pe când urcam și urcam, la un moment dat au început să-mi tremure picioarele și țin minte că eram atât de stresată că mi s-a blocat mâna așa într-o poziție anormală de la o hiperventilație.

Îmi venea să zic: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pur și simplu. Dar îmi era rușine. Toată lumea mă aștepta să sar. Îmi era rușine față de concurenți, nu aveam cum să mă duc apoi să le zic să facă nu știu ce probă când de fapt eu nu sunt în stare să sar de pe schela de pe care ei au sărit. Nu mergea”, a mai povestit amuzată Adela Popescu pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe