De ce lipsește Dani Oțil de la Neatza. „Nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc. N-a plecat” (exclusiv)

De ce lipsește Dani Oțil de la Neatza. „Nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc. N-a plecat” (exclusiv)
De ce lipseste Dani Otil de la Neatza

Dani Oțil a lipsit câteva zile de la Neatza cu Răzvan și Dani, motiv pentru care au apărut tot felul de speculații potrivit cărora matinalul ar fi plecat de la Antena 1. Adrian Popescu, zis și Cuza, rupe tăcerea în privința unei posibile înlocuiri a soțului Gabrielei Prisăcariu la Neatza.

Cuza de la Noaptea Târziu, despre lipsa lui Dani Oțil de la Neatza

Prezentatorul emisiunii „SuperNeatza de weekend” Cuza a vorbit despre lipsa lui Dani Oțil de la cârma matinalului pe care-l prezintă, alături de Răzvan Simion, de aproape 14 ani, la Antena 1.

Recent, pentru că vedeta nu a fost prezent în platoul de la Neatza, în ultimele zile, fanii s-au îngrijorat și i-au trimis sute de mesaje lui Dani Oțil, asigurându-se că totul este în ordine.

Pentru că gurile rele au spus că soțul Gabrielei Prisăcariu ar fi plecat de la Antene, câștigătorul Asia Express sezonul 4 a lămurit faptul că aceste informații sunt eronate, iar Dani Oțil rămâne la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mai mult de atât, Cuza a specificat faptul că a fost sunat, într-adevăr, de către șefii de la Neatza pentru a venit să-i țină locul lui Florin Ristei, după ce artistul a trebuit să lipsească din cauza unor probleme familiale.

„Am fost o singură dată la matinal, miercurea aceasta. M-au sunat colegii care m-au rugat, dacă pot, să-i suplinesc într-un fel absența lui Florin Ristei, în viața căruia s-a ivit o problemă. Am acceptat imediat! Deci, în niciun caz nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc pe Dani Oțil. Zvonurile alea, știți voi care, nici nu trebuie măcar băgate în seamă! N-a plecat niciun Dani Oțil!”, a declarat Cuza, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiul lui Dani Oțil a fost bolnăvior

În ceea ce-l privește pe Dani Oțil, fanii bănuiesc faptul că matinalul ar fi absentat motivat de la cârma emisiunii Neatza, în ultimele zile, deoarece fiul său Luca Tiago s-a îmbolnăvit, după ce a răcit sever. Dani Oțil a dovedit, încă o dată, că este un tată model, extrem de devotat, și a fost alături de cel mic și de soția sa Gabriela.

Micuțul Luca Tiago a răcit foarte tare, motiv pentru care a urmat un tratament preț de câteva zile. Acum, fiul vedetei de la Antena 1 se simte mult mai bine, dovada o face și fotografia pe care Dani Oțil a postat-o pe rețelele sociale. Mesajul din dreptul imaginii este unul de-a dreptul savuros.

„Dacă nu vă bucurați zilnic de viață vă mănânc nasul.”, este descrierea pusă de prezentatorul TV la fotografia cu fiul lui.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în septembrie 2021, atunci când l-au întâmpinat pe micuțul Luca Tiago în viața lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI