28 ian. 2022 | 20:10

De ce lipsește Dani Oțil de la Neatza. „Nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc. N-a plecat” (exclusiv)

Monden
De ce lipsește Dani Oțil de la Neatza. „Nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc. N-a plecat” (exclusiv)
De ce lipseste Dani Otil de la Neatza

Dani Oțil a lipsit câteva zile de la Neatza cu Răzvan și Dani, motiv pentru care au apărut tot felul de speculații potrivit cărora matinalul ar fi plecat de la Antena 1. Adrian Popescu, zis și Cuza, rupe tăcerea în privința unei posibile înlocuiri a soțului Gabrielei Prisăcariu la Neatza.

Cuza de la Noaptea Târziu, despre lipsa lui Dani Oțil de la Neatza

Prezentatorul emisiunii „SuperNeatza de weekend” Cuza a vorbit despre lipsa lui Dani Oțil de la cârma matinalului pe care-l prezintă, alături de Răzvan Simion, de aproape 14 ani, la Antena 1.

Recent, pentru că vedeta nu a fost prezent în platoul de la Neatza, în ultimele zile, fanii s-au îngrijorat și i-au trimis sute de mesaje lui Dani Oțil, asigurându-se că totul este în ordine.

Pentru că gurile rele au spus că soțul Gabrielei Prisăcariu ar fi plecat de la Antene, câștigătorul Asia Express sezonul 4 a lămurit faptul că aceste informații sunt eronate, iar Dani Oțil rămâne la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mai mult de atât, Cuza a specificat faptul că a fost sunat, într-adevăr, de către șefii de la Neatza pentru a venit să-i țină locul lui Florin Ristei, după ce artistul a trebuit să lipsească din cauza unor probleme familiale.

„Am fost o singură dată la matinal, miercurea aceasta. M-au sunat colegii care m-au rugat, dacă pot, să-i suplinesc într-un fel absența lui Florin Ristei, în viața căruia s-a ivit o problemă. Am acceptat imediat! Deci, în niciun caz nu am fost acolo ca să-l înlocuiesc pe Dani Oțil. Zvonurile alea, știți voi care, nici nu trebuie măcar băgate în seamă! N-a plecat niciun Dani Oțil!”, a declarat Cuza, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiul lui Dani Oțil a fost bolnăvior

În ceea ce-l privește pe Dani Oțil, fanii bănuiesc faptul că matinalul ar fi absentat motivat de la cârma emisiunii Neatza, în ultimele zile, deoarece fiul său Luca Tiago s-a îmbolnăvit, după ce a răcit sever. Dani Oțil a dovedit, încă o dată, că este un tată model, extrem de devotat, și a fost alături de cel mic și de soția sa Gabriela.

Micuțul Luca Tiago a răcit foarte tare, motiv pentru care a urmat un tratament preț de câteva zile. Acum, fiul vedetei de la Antena 1 se simte mult mai bine, dovada o face și fotografia pe care Dani Oțil a postat-o pe rețelele sociale. Mesajul din dreptul imaginii este unul de-a dreptul savuros.

„Dacă nu vă bucurați zilnic de viață vă mănânc nasul.”, este descrierea pusă de prezentatorul TV la fotografia cu fiul lui.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în septembrie 2021, atunci când l-au întâmpinat pe micuțul Luca Tiago în viața lor.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro