De ce Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală. Adevărul s-a aflat acum: ”O viață de…”

De ce Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală. Adevărul s-a aflat acum: ”O viață de…”
Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit familia regală

Care este motivul pentru care Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală? Mulți i-au condamnat pentru gestul făcut în decursul acestui an și pentru renegarea titlurilor la care unii doar visează.

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit familia Regală a Marii Britanii

Noel Gallagher, fostul chitarist Oasis în vârstă de 53 de ani a readus unul din cele mai controversate și mult discutate subiecte de anul acesta – renegarea titlurilor de către Ducii de Sussex. Artistul l-a numit pe Prinț un „un copil mai bun” și „un copil mic”, adăugând faptul că în opinia sa familai regală are o „viață de ** t **.

Acesta l-a criticat pe nepotul Reginei, dar și pe soția acestuia, pentru campaniile lor de când s-au retras din calitatea lor de duci în luna martie a acestui an. De asemenea, Noel a mai susținut că nu știe cum cineva îl poate lua în serios pe Harry cu orice ar face sau spune. „Prințul Harry, cu siguranță nimeni nu îl ia în serios? Este doar un copil nebun ‘, a spus el, vorbind cu The Matt Morgan Podcast. „Nu-mi plac cei care fac bine, în general, ei se descurcă”.

„Ce viață groaznică trebuie să ducă, e o slujbă”

Compozitorul a continuat să declare că îi este milă de alți membri ai familiei regale pentru viața pe care sunt nevoiți să o ducă, în ciuda bogăției cu care sunt înconjurați și pentru că „nu pot face ce ei vor.’ „Sunt destul de nebuni cu familia regală”, a adăugat el. „Ce viață groaznică trebuie să ducă, este doar o slujbă, ce încărcătură. Creștem gândindu-ne ce viață duc. Să trăiești în Palatul Buckingham e plictisitor toată ziua, ce viață. Nu pot merge nicăieri, nu pot face nimic, plecând în vacanță în Kenya. ‘

Noel a mai adăugat și că: „Copilul nostru continuă mereu despre un cavalerism, cine are impresia că primesc un cavaler? „Pot spune cu siguranță că aș spune că nu, pentru că, de fapt, nu mi se va oferi niciodată unul. Nu din vina mea, ci doar prin faptul că sunt eu, așa că nu mă ars”, arată dailymail.co.uk.

Meghan a vrut să fie ca Diana

„Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme’, a spus sursa de la palat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI