De ce făcea Viorica Dăncilă gafă după gafă. Chiar ea a recunoscut de ce se încurca mereu

de: Daniel Ștefan
10 06. 2019

Viorica Dăncilă a mărturisit la o emisiune TV de ce a făcut atât de multe gafe verbale în timpul discursurilor politice și al conferințelor de presă. Cumva, pare că nu a fost vina ei, mai ales că explicația oferită de dumneaei este destul de plauzibilă.

Viorica Dăncilă s-a înscris deja cu brio pe lista celor mai amuzanți politicieni pe care i-a avut România în toată istoria sa recentă. Nici măcar răposatul cuplu Ceaușescu nu s-ar fi ridicat la înălțimea ei când ne referim la bâlbele pe care le-a zis aproape de fiecare dată la un eveniment important.

De ce a făcut, de fapt, Viorica Dăncilă atât de multe gafe verbale?

Premierul a fost întrebat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show care e motivul pentru care și-a schimbat atât de brusc discursul politic și cum de au dispărut chiar și greșelile de exprimare odată ce a adoptat un ton mai natural. Răspunsul ei nu este deloc surprinzător, dar, în același timp, ești uimit că a avut curajul să-l rostească și este aproape la fel de amuzant precum bâlbele cu care ne-a obișnuit.

„Trebuia să merg pe o anumită linie care nu era confortabilă pentru mine și cu care nu mă puteam identifica”, a mărturisit Dăncilă, fâcând trimitere la „anumite persoane” din anturajul său, fără a da însă nume.

Evident, știm cu toții că este vorba doar de o singură anumită persoană și intuim deja și cine este aceea, mai ales că a fost evident încă de la numirea Vioricăi în funcția de premier.

În urmă cu nu foarte mult timp, când Liviu Dragnea încă era pe cai mari în PSD, Dăncilă a renunțat la serviciile consilierului onorific Anca Alexandrescu. Despre ea s-a spus că era intermediarul directivelor lui Dragnea către Dăncilă. Deci, nici măcar nu se obosea să-i transmită direct ordinele, ci prin interpuși…

Oare ce foști și actuali membri PSD s-au mai plâns de implicarea fățișă a lui Dragnea în deciziile lor? Cumva un Sorin Grindeanu sau un Mihai Tudose?