De ce face cununie Alex Pădureanu, la 5 luni după moartea Corneliei Catanga. Detaliul nebăgat în seamă EXCLUSIV

De ce face cununie Alex Pădureanu, la 5 luni după moartea Corneliei Catanga. Detaliul nebăgat în seamă EXCLUSIV
Fiul Corneliei Catanga vrea să facă nuntă

Alex Pădureanu, fiul regretatei artiste Cornelia Catanga, a fost pus la zid de o țară întreagă, după ce, ieri, tatăl lui, Aurel Pădureanu, a anunțat că se pregătește de cununie.

Însă, nicidecum nu este vorba despre o nuntă tradițională, cu mese întinse și cu lăutari, ci doar despre oficializarea relației:

”Eu și logodnica mea facem doar cununia civilă, ca să plecăm căsătoriți în America. Mama e în mormânt, cui îi arde acum de petrecere?”, ne-a declarat Alex Pădureanu, în exclusivitate pentru impact.ro

 ”Mă ceartă lumea că ne ținem de chefuri, în doliu!”

Alex Pădureanu este bombardat cu zeci de mesaje în care lumea îl judecă aspru că îi arde de nuntă, la nici cinci luni de la decesul Corneliei Catanga. E

l a dorit să clarifice lucrurile, în exclusivitate pentru impact.ro:

”Oameni buni, fac doar cununie civilă, nu nuntă! Mă ceartă lumea că ne ținem de chefuri în doliu. Cum să fac nuntă, când nici nu am îngropat-o bine pe mama?

Doar cununie civilă facem, ca să-și poată lua și iubita mea cetățenia, să plecăm căsătoriți în America. Nu vine nimeni la cununie, e fără chef, fără muzicanți, fără petrecăreți, mergem doar noi, ținându-ne de mână.

Suntem în doliu, sunt supărat și plâng, nu-mi arde de nuntă, mama e în pământ! Iubita mea este acum cu mine, în România. Cununia civilă va avea loc în curând, încă nu știu data, încă nu am stabilit nimic.

Iar la nuntă nici nu îmi stă mintea acum, suntem prea supărați, poate, peste câțiva ani!”.

Aurel Pădureanu: ”Vai de sufletele noastre, cui îi arde de petreceri?”.

Și Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a sărit în apărarea fiului:

”Am zis că se căsătoresc, nu că fac nuntă, s-a înțeles greșit. Vai de sufletele noastre, cui îi arde de așa ceva? Că plângem mereu.

Cornelia voia nuntă mare pentru Alex, era unicul ei copil, voia să-i facă o petrecere pe cinste, la care să și cânte, a fost visul ei, să-l vadă ginere, o îndrăgea și pe iubita lui, fata a locuit cu noi în casă”, ne-a declarat vestitul artist de romanțe, pentru impact.ro

Cornelia Catanga visa la o nuntă ca-n povești pentru fiul ei: ”Îi fac nuntă cu 200 de invitați, că doar una e Catanga!”

Cu patru luni înainte de a înceta din viață, Cornelia ne povestea, pentru impact.ro, despre visul ei măreț de a-i face lui Alex o nuntă ca-n povești.

Era tristă însă că, din cauza pandemiei, rămăsese fără concerte și fără bani:

”Voiam să îi fac nuntă, este logodit, fata a venit din New York, dar, de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!”.

”Regina muzicii lăutărești” a murit pe 26 martie 2021 și a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea din Capitală:

”Merg cam la trei zile la mormântul ei, îi duc chiparoase, florile ei preferate, iar o femeie îi aprinde mereu candela, ca să aibă lumină pe lumea cealaltă. N-o s-o uit pe Cornelia mea cât oi trăi, până când m-oi duce după ea!”, ne-a mai mărturisit Aurel Pădureanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI