De ce este invidios Cove pe Smiley. Lora nu a putut să se abțină

De ce este invidios Cove pe Smiley. Lora nu a putut să se abțină
De ce este invidios Cove pe Smiley, Lora nu a putut sa se abtina

Ce ne-am face fără Lora și Cove? Simpaticii prezentatori de la Vorbește Lumea știu cum să gestioneze orice situație și cum să ne aducă un zâmbet pe buze, de fiecare dată. Este vineri, se apropie weekendul și acest lucru se simte în aer. Atmosfera din platoul emisiunii de la PRO TV îmbracă haine de relaxare, iar Lora și Cove sunt puși, din nou, pe glume.

De ce este invidios Cove pe Smiley

Într-o discuție despre fenomenul TikTok-ului, aplicația care a revoluționat întreaga Românie, în ultimul an de zile, Lora l-a dat de gol pe colegul ei de platou, spre amuzamentul celor de acasă. Frumoasa artistă nu s-a putut abține și a dezvăluit lumii motivul pentru care Cove este invidios pe Smiley, Antonia, Emil Rengle și alți artiști faimoși de pe TikTok.

Se pare că simpaticul moderator de la Vorbește Lumea privește cu admirație clipurile virale ale vedetelor din România, în special cele în care dansează, cântă sau acceptă diverse provocări din partea fanilor.

„Cove: Stăteam și mă gândeam că nu te-am luat la dans. Să facem un dans, să te pun pe tiktok. Toată lumea e acolo, toată lumea comentează acolo, e o întreagă febră.

Lora: Febra aia care te-a luat pe tine? Invidia, adică?

Cove: E hai, nu fi răutăcioasă!”, a fost dialogul spumos dintre cei doi prezentatori, spus pe un ton de glumă, binențeles.

Cove a făcut mișto de Lora

Vorbește Lumea că simțul umorului pe care-l împărtășesc Lora și Cove este ingredientul succesului emisiunii pe care cele două vedete o prezintă la PRO TV. La începutul acestei săptămâni, Tudor Chirilă a intrat prin legătură telefonică, directă, cu Lora și Cove pentru a promova concertul online al trupei Vama. Numai bine ca simpaticul Cove să facă o glumă pe seama coprezentatoarei sale.

Fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, surprize” a simțit nevoia de a-l întrerupe pe juratul de la Vocea României, rugându-l să-i explice Lorei cum este atmosfera din Vama Veche. Gabriel Coveșanu a glumit pe seama frumoasei Lora, despre care a spus că ar prefera să meargă la Techirghiol.

„Cove: Spune-i și Lorei cum e concertul ăsta din Vamă, că ea merge doar la Techirgiol, la împachetări cu nămol.

Lora – De ce minți, mă?

Cove: Ai fost vreodată în Vamă?

Lora: Normal. Eu nu ratez niciun răsărit din Vamă.

Tudor Chirilă: E bine, pentru că se împachetează în Techirgiol și se despachetează în Vama Veche!”, a fost dialogul dintre Cove, Lora și Tudor Chirilă de la Vorbește Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI