02 sept. 2021 | 08:58

De ce este bine să pui ulei de măsline peste brânză. Trucul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele

Diverse
De ce este bine să pui ulei de măsline peste brânză. Trucul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele
De ce e bine sa pui ulei de masline peste branza

Când vine vorba de sfaturi de gătit, întotdeauna este indicat să ții cont de toate recomandările pentru a avea cele mai bune rezultate acasă. Prin urmare, de această dată gospodinele împărtășesc modul de depozitare a brânzei proaspete, astfel încât să dureze mai mult.

Ce se întâmplă dacă pui ulei de măsline peste brânză

Nu mulți sunt cei care știu asta, dar brânza poate însoți foarte multe feluri de mâncare, fiind un element de bază al bucătăriei. Brânza este un ingredient de bază în gastronomie, prin urmare este important să păstrați brânza proaspătă pentru cât mai mult timp.

Brânza proaspătă, atunci când este ținută în frigider, rămâne proaspătă până la șase luni de la depozitare, atâta timp cât este păstrată în ambalajul nedeschis.

Foarte important de știut este că, odată desfăcut ambalajul, brânza poate avea o durată de valabilitate de până la șase săptămâni. Un alt truc important este să depozitezi brânza în mod corespunzător, astfel încât să nu se usuce.

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai o brânză proaspătă delicioasă pe care ai cumpărat-o dintr-un magazin sau un loc gourmet iar în primele zile și-a păstrat consistența lină și delicioasă.

Ce se întâmplă după câteva zile când începe să râncezească sau capătă un aspect gălbui? Un truc ideal ar fi să pui ulei de măsline peste brânză, într-un borcan, pentru ca alimentul să rămână proaspăt pentru mai mult timp.

Gospodinele îți vor dezvălui câteva dintre secretele lor cele mai de preț care te vor ajuta să păstrezi brânza proaspătă.

Cum se păstrează brânza proaspătă pentru mai mult de o săptămână

Lucrul cel mai important de care trebuie să țineți cont este faptul că brânza proaspătă trebuie să aibă o temperatură adecvată situată între 8 și 12 grade, motiv pentru care specialiștii te sfătuiesc să pui brânza lângă sertarul legumelor din frigider, pentru a nu-și pierde consistența și aroma.

  • Pune brânza într-un recipient etanș, peste care este recomandat să puneți puțină hârtie absorbantă în interior, astfel încât să absoarbă umezeala. Nu uita să o schimbați periodic
  • Depozitează brânzeturile într-o hârtie pergament pe care este indicat să o înfășori fără a lăsa prea mult spațiu. Acest lucru te va ajuta să împiedici ca brânzeturile să aibă umiditate crescută.
  • Dacă vrei să păstrezi brânza proaspătă pentru mai mult timp, gospodinele te sfătuiesc să o pui într-un borcan de sticlă și să adaugi ulei de măsline. Lichidul va crea mediul ideal pentru ca brânza să dureze mai mult.
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Înfruntarea titanilor din muzica populară. Valuri de cuvinte grele
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Capital.ro
Război în Orientul Mijlociu | Cabinetul de război israelian s-a reunit pentru a cincea oară de la atacul Iranului. Cele trei scenarii de răspuns militar
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro