De ce Cătălin Măruță și Alex Velea nu mai sunt prieteni. Motivul adevărat, divulgat azi la PRO TV

De ce Cătălin Măruță și Alex Velea nu mai sunt prieteni. Motivul adevărat, divulgat azi la PRO TV
Antonia, motiv de ceartă între Cătălin Măruță și Alex Velea

Considerată a fi una din cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, Antonia a devenit, după cum recunoaște chiar Cătălin Măruță, mărul discordiei dintre moderatorul PROTV și soțul Antoniei, Alex Velea. Se pare că totul ar fi început după apariția unei rubrici picante în cadrul emisiunii „La Măruță”, „Sosurile iuți”. Măruță a dezvăluit acest lucru în ediția de astăzi, într-un dialog cu Iancu Sterp.

Antonia, motiv de ceartă între Cătălin Măruță și Alex Velea

Una din cele mai invidiate perechi din muzica românească, Antonia și Alex Velea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Au o familie numeroasă și fericită. Dar, conform celor spuse de Cătălin Măruță, Alex Velea este extrem de supărat pe moderatorul emisiunii „La Măruță”. Motivul, desconspirat chiar de moderator, ar fi faptul că toți invitații masculini ai acestuia, aduc de fiecare dată în discuție numele Antoniei, dar asta nu oricum, ci răspunzând la întrebările din cadrul rubricii „Sosurile iuți”.

Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici.

El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși (n.red. de cineva).”, a dezvăluit Cătălin Măruță astăzi, în cadrul emisiunii sale de la PROTV.

„Cătălin Măruță m-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea”

Dacă este sau nu acesta motivul real al ruperii prieteniei dintre Măruță și Alex Velea nu știm. Ceea ce știm însă, este că Alex Velea invoca anul trecut motivul, exact cel enunțat astăzi de Cătălin în emisiune:

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta.

Cu Măruţă de asta m-am şi certat. Că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi“, a declarat Alex Velea anul trecut.

Citește și: Antonia și Alex Velea, agresori în public? Povestea șocantă a tinerei care a fost scuipată și umilită de cei doi îndrăgostiți

Iancu Sterp: „Am fost îndrăgostit de Antonia”

Și ca totul să devină și mai incendiar, astăzi la emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a fost provocat să joace același joc al întrebărilor picante.

Răspunsul acestuia a fost unul care ar putea flamba și mai mult cearta dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. Fratele lui Culiță Sterp a participat la sosurile iuți și la două întrebări a rostit numele „Antonia”. El a povestit că, în adolescență a fost îndrăgostit nebunește de Antonia, pe care a văzut-o la un concert.

„Am fost îndrăgostit de Antonia. Am vazut-o odata, eram puștan, am înnebunit pe loc.”, a declarat astăzi fratele lui Culiță Sterp la Cătălin Măruță în emisiune.

Nu știm cum va reacționa Alex Velea la această nouă declarație, dar cert este că distanța dintre el și Cătălin Măruță se va adânci și mai mult.