De ce boală suferea mama Lorei. A mers în Turcia pentru a se opera urgent

Începutul acestui an vine cu o grea suferință pentru Lora. Artista a transmis un anunț îngrijorător chiar în primele zile din ianuarie, când le transmitea fanilor ei că o perioadă se va retrage din lumina reflectoarelor. A făcut acest pas pentru a putea petrece mai mult timp alături de familia ei. În plus, în seara de duminică, pe 26 ianuarie, vedeta le-a dat tuturor o veste șocantă. Mama ei s-a stins în urma unei lungi lupte cu o boală nemiloasă. Decesul Mihaelei Petrescu reprezintă o lovitură foarte dură pentru fosta prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea. La rândul său, fratele artistei a anunțat că este în doliu.

De ce boală suferea mama Lorei. A mers în Turcia pentru a se opera urgent

„Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea. Mulțumesc”, a transmis Lora, pe Facebook. Anunțul venea pe data de 14 ianuarie, din acest an.

Lora a experimentat recent pierderea mamei sale și se pare că femeia se confrunta de foarte mult timp cu boala necruțătoare. În acest sens, pentru că își dorea să o vadă pe Mihaela iarăși sănătoasă și în putere, cântăreața a mers cu mama ei până în Turcia, pentru a fi operată urgent. Acest lucru se întâmpla în anul 2014. Femeia a primit tratamentul de specialitate, dar fară succes, pentru că de curând a pierdut lupta cu cancerul. Se pare că vizita în străinatate din urmă cu mai bine de șase ani nu a reprezentat un succes total, iar boala ar fi recidivat.

De ce boală suferea mama Lorei. A mers în Turcia pentru a se opera urgent
Mama Lorei a mers în Turcia pentru o intervenție chirurgicală. Mihaela Petrescu s-a stins pe 26 ianuarie

„Am nevoie de rugăciunile și încurajările voastre pentru mama mea, care de un an se luptă cu cancerul la sân și după 6 ședințe de chimioterapie făcute în Iași, mâine dimineață va fi operată într-unul dintre Spitalele Universitare din Istanbul. Sunt aici cu ea și abia așteptăm ca acest coșmar să ia sfârșit. Mulțumesc lui Dumnezeu că poate fi operată și că ne-a trimis un înger, care e alături de noi, ne ghidează și ne ajută.”, dezvăluia Lora, în trecut, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI