21 oct. 2022 | 15:11

De ce are Simona Halep ghinion în dragoste, de fapt. Are mare succes în carieră, însă iubirea nu e punctul ei forte

News
De ce are Simona Halep ghinion în dragoste, de fapt. Are mare succes în carieră, însă iubirea nu e punctul ei forte
De ce are Simona Halep ghinion in iubire

Divorțul răsunător al Simonei Halep i-a luat prin surprindere pe toți. Nimeni nu se aștepta ca fostul lider mondial la tenis feminin și Toni Iuruc, fostul ei soț, să se separe oficial, după nici un an de mariaj. Nunta Cununia civilă a avut loc în septembrie 2021. Astrologii ar fi descoperit de ce Simona Halep nu ar avea noroc în dragoste.

Motivul pentru care Simona Halep ar avea ghinion în dragoste

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în toamna anului 2021, iar la mai puțin de un an de când au spus marele DA în fața ofițerului stării civile, jucătoarea de tenis și afaceristul au anunțat că divorțează.

Potrivit astrologilor, Simona Halep s-a născut în zodia care are cel mai mare succes pe plan profesional, însă suferă din dragoste și are parte de ghinion atunci când vine vorba de iubirile din viața ei.

Soare în Balanță

Născută pe data de 27 septembrie 1991, Simona Halep este nativă a zodiei Balanță, considerată zodia succesului în horoscopul european. Reprezentanții acestui semn de aer sunt persoane calde, blânde, miloase, inteligente, ambițioase și puternice.

Au parte de succes în carieră și luptă din greu pentru a-și îndeplini dorințele. Sunt persoane diplomate, puternice, independente și foarte greu de învins. S-au născut cu stea în frunte și vor avea un destin măreț.

Cu toate acestea, nativii din zodia Balanță au, de cele mai multe ori, ghinion în dragoste, deoarece sunt persoane precaute și perfecționiste. Le place să aibă totul sub control, iar instinctul lor nu dă niciodată greș.

Atunci când simt că nu sunt fericite într-o relație, pleacă înainte de a se atașa foarte mult. Iubesc din tot sufletul și își pun sufletul pe tavă, atunci când simt că au găsit persoana potrivită. Cu toate acestea, atunci când sunt trădate, femeile din zodia Balanță pleacă și nu se mai uită în urmă.

Lună în Taur

Luna în Taur o înzestrează pe Simona Halep cu multă perseverenţă, hotărâre şi încredere de sine. De asemenea, nativul din zodia Balanță are nevoie de sprijin emoțional și financiar din partea familiei pentru a-și duce la bun sfârșit planurile, precum este și în cazul jucătoarei de tenis.

Mercur în Fecioară

Potrivit astrelor, persoanele care au Mercur în zodia Fecioară sunt puternice, logice și foarte inteligente. Drept urmare, în cele mai multe cazuri, Simona Halep este foarte prudentă şi nu acţionează impulsiv, după cum se poate observa şi pe teren.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Nemții nu mai sunt harnici. Ei muncesc puțin și se îmbolnăvesc des
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Capital.ro
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare. Ar putea ieși mai devreme la pensie cu până la 3 ani și jumătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro