De ce ar trebui să muți cât mai des mobila în casă. Motivul surprinzător la care nu te-ai fi gândit niciodată

De ce ar trebui să muți cât mai des mobila în casă. Motivul surprinzător la care nu te-ai fi gândit niciodată

Atunci când vrei să redecorezi casa și te-ai plictisit să păstrezi aceleași obiecte de mobilier pentru mai mulți ani, internauții îți dezvăluie câteve trucuri geniale care te ajută să ai parte de cea mai frumoasă priveliște în intimitatea propriului cămin. De ce este indicat să muți des mobila prin casă.

Cinci motive pentru care este recomandat să muți mobila prin casă

Te ajută la curățenia casei

Cu siguranță ți-ai dat seama și tu de acest aspect, dar atunci când faci muți obiectele de mobilier, precum și cele de decor, cureți mult mai bine încăperile din casă, reușind să te strecori prin toate spațiile înguste de lângă pereți, de sub dulapuri, etc.

Decorul casei va fi mereu altul

Dacă te plictisești extrem de repede și simți mereu nevoia de o mică schimbare, în ceea ce privește redecorarea casei, atunci cel mai simplu truc ar fi să reașezi mobila prin casă. Nu întotdeauna trebuie să cumpărăm mobilier nou, pentru a reîmprospăta designul interior al apartamentului.

Citește și Produsele de 5 lei care îţi curăţă perfect canapeaua. Scoate cele mai încăpăţânate pete şi o igienizează. Uită de cele scumpe!

Profită la maximum de ceea ce deții

Să spunem că ai o piesă de mobilier care nu-ți place foarte mult și nu vrei să o vinzi. Ei bine, prin mutarea ei în mai multe colțuri ale camerei sau chiar în altă încăpere, îi vei descoperi de fapt utilitatea.

De exemplu, dacă ai o măsuța înaltă pe care n-o folosești deloc în dormitor, gospodinele te sfătuiesc să o muți în holul de la intrare, pentru a fi un suport pentru chei și câteva reviste.

Nu vrei să investești alți bani

În cazul în care treci printr-o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar și nu dispui de resursele necesare pentru a investi alți bani ca să cumperi mobilă nouă, atunci când schimbi poziția mobilierului vechi prin casă, încăperile tale vor căpăta un aer mult mai fresh.

Descoperi ce articole de mobilier nu îți mai sunt pe plac

Un scop extrem de practic al mutării mobilierului prin casă este acela că te ajută să te mențină cât mai activ, dacă simți că te plictisești și nu mai știi ce să faci pentru a-ți ocupa timpul liber.

De asemenea, te poți gândi la faptul că așa vei vedea ce obiecte de m0bilier îți mai plac și pe care le poți vinde sau dona cu inima deschisă.

Citește și Cât a ajuns să coste o garsonieră lângă Bucureşti. Are doar 30 de mp, dar suma cerută de dezvoltator e uriaşă

Urmăriți Playtech.ro și pe